Teismo salėje svečias iš Baltarusijos - nedoperversmininkas užpuolė Lietuvos pilietį

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: https://youtu.be/9TU8w3-isKY... 2022-12-22 22:14:00, skaitė 637, komentavo 12

Teismo salėje svečias iš Baltarusijos - nedoperversmininkas užpuolė Lietuvos pilietį

Gruodžio 22 dieną Vilniaus miesto apylinkės teisme, 205 salėje vos pasibaigus teismo posėdžiui, kol kas nenustatytas asmuo iš Baltarusijos užpuolė video reportažą apie savo teismą filmavusį Lietuvos pilietį Lauryną Ragelskį.

Ne slaviškos išvaizdos Lietuvos svečias, siaubingai pasipiktino tuo, kad teismo salėje yra filmuojamas jis ir jį lydinti dar viena Baltarusijos pilietė Ilona, todėl išplėšė Laurynui Ragelskiui iš rankų telefoną, pabandė jį sudaužyti, bet buvo jėga sustabdytas.

Laurynui Ragelskiui susigrąžinus telefoną, įniršio apimtas "kovotojas prieš Lukašenkos režimą" puolė kitą Lietuvos pilietę Galiną Šimanovič, jai taip pat iš rankų išplėšė telefoną, numušė akinius. Lietuvos pilietis buvo priverstas užstoti ir apginti savo bendrapilietę nuo respublikos svečio siautėjimo, kadangi prokuratūros darbuotojas – prokuroras Mantas Januškevičius, gėdingai spruko iš teismo salės, vietoj to, kad vykdytų savo tiesiogines pareigas – užtikrintų Lietuvos Respublikos įstatymais garantuojamą piliečių saugumą.

Nors prie teismo salės pasirodė iškviesta teismo apsaugos darbuotoja – maža smulki mergina, buvo bejėgė prieš gerai įmitusį smurtautoją, todėl Laurynas Ragelskis turėjo jai padėti – sustabdyti viešosios tvarkos pažeidėją ir neleisti jam pasišalinti iš įvykio vietos, kol atvyks iškviestas policijos patrulis.

Visa istorija ir aplinkybės bus paskelbtos jutūbės kanale "Литовец РУБИТ ПРАВДУ!" ir LDienoje.

SEKITE NAUJIENAS!

P.S. Norintys ir galintys padėti man – LAURYNUI RAGELSKIUI apsiginti nuo baudžiamojo persekiojimo teisme, tai padaryti galite šiais būdais:

Bankiniu pavedimu
Gavėjas - Laurynas Ragelskis
IBAN Sąskaita - BE58 9741 1468 9779
Bankas MONESE, SWIFT (BIC) kodas PESOBEB1

PayPal pervedimu
el. paštu - ldiena.lt@gmail.com
arba nuoroda - https://paypal.me/ragelskis

Pavedimu į MasterCard kortelę
Gavėjas - Laurynas Ragelskis
Kortelės numeris - 5354 6325 8846 5469

Pervedimu per Webmoney
WMZ sąskaita - Z752535795535
WME sąskaita - E303573103115

(surinktos lėšos bus skirtos advokato užmokesčiui, ekspertizėms ir t.t.)

MILŽINIŠKAS AČIŪ KIEKVIENAM RĖMĖJUI!