Pasaulio ekonomikos forumas skelbia, kad pedofilai "išgelbės žmoniją"

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://magspress.com/world-ec... 2023-01-07 13:52:00, skaitė 986, komentavo 10

Pasaulio ekonomikos forumas skelbia, kad pedofilai

Prieštaringai vertinama iniciatyva, kurią valdžios koridoriuose propaguoja Klauso Schwabo vadovaujamas Pasaulio ekonomikos forumas Davose, sukels šeimų ir visų, kuriems rūpi vaikai, pasipiktinimą

Pasaulio ekonomikos forumas ragina dekriminalizuoti lytinius santykius su vaikais, teigdamas, kad įstatymai, draudžiantys "meilę dėl amžiaus skirtumo", dažniau vadinamą pedofilija, "pažeidžia žmogaus teises". Pasak Klauso Švabo (Klaus Schwab), kurio vadovaujamas Pasaulio ekonomikos forumas pareiškė, kad pedofilų gamta ne veltui sukuria vis daugiau ir daugiau, o ne kaip rykštę, o kaip "gamtos dovaną" žmonijai.

Davose vykstančiame WEF pristatytame moksliniame straipsnyje teigiama, kad pedofilijos reiškinys yra gamtos bandymas išvalyti žemę ir "išgelbėti žmoniją" nuo jos pačios. Moksliniais duomenimis, nepilnamečiai patrauklūs žmonės kur kas rečiau susilaukia daug palikuonių, o vadinamieji nepilnamečiai, su kuriais jie palaiko vadinamuosius "santykius", statistiškai rečiau patys tampa gausių šeimų galva. Tai patinka WEF ir jų vizijai sunaikinti šeimą ir depopuliuoti žemę.

WEF, kuris nurodė pagrindinei žiniasklaidai pradėti skleisti šį pasakojimą, nori įvesti tarptautinę politiką, kuri reikalautų, kad dauguma šalių dekriminalizuotų arba bent jau sušvelnintų įstatymus, draudžiančius pedofiliją.

Laikraštis "New York Times" (https://www.nytimes.com/2014/10/06/opinion/pedophilia-a-disorder-not-a-crime.html), kuris visada yra globalistų darbotvarkės priešakyje, paskelbė straipsnį, kuriame teigiama, kad pedofilija nėra nusikaltimas.

Pasak "Times", pilietinių teisių apsauga turi būti taikoma ir pedofilams. "Be teisinės apsaugos pedofilas negali rizikuoti kreiptis dėl gydymo ar atskleisti savo statuso kam nors, kad gautų paramą." Jie įsiskverbė į mokyklas, kurdami gaires tiesiai į mūsų vaikus. Ir mes jau žinome, kad jie įsiskverbė į kabinetus. Viso pasaulio vyriausybės, veikiančios kontroliuojant Pasaulio ekonomikos forumui, kariauja prieš mūsų vaikus. Klauso Švabo jaunieji pasaulio lyderiai sistemingai bando normalizuoti pedofiliją ir dekriminalizuoti lytinius santykius su vaikais visame pasaulyje.

Šią savaitę Jacindos Ardern vadovaujamoje kraštutinių kairiųjų Naujojoje Zelandijoje teisėjas paskelbė, kad 12 metų vaikai gali duoti sutikimą lytiniams santykiams su suaugusiaisiais. Jūs mane teisingai išgirdote. Šioje byloje dalyvavo 45 metų vyras, kurio gynyba buvo grindžiama teiginiu, kad jo 12 metų auka "to norėjo". Pasak vidutinio amžiaus vyro, 12 metų mergaitė darė jam spaudimą dėl sekso.

"Žinau, kad ji buvo vaikas, bet tai, kaip ji priėjo prie manęs, priminė brandžią moterį. Aš jai atsisakiau, bet ji vis grįždavo prie manęs. Ji tikrai to norėjo", - apie vaiką, kuriam tuo metu buvo 12 metų, pasakojo 45 metų vyras.

Paskutinėmis teismo proceso dienomis teisėjas Earwakeris sprendė jaunesnio nei 16 metų asmens sutikimo klausimą, teigiama "New Zealand Herald" pranešime:

"Teisiškai jaunesnis nei 16 metų asmuo negali duoti sutikimo dėl kaltinimų nepadoriais veiksmais, todėl jums, kaip prisiekusiesiems, tereikia nuspręsti, ar buvo atlikti nepadorūs veiksmai, - sakė jis.

Tuomet atėjo svarbiausias momentas. Teisėjas prisiekusiesiems pasakė:

"Tačiau kalbant apie lytinius santykius, jaunesnis nei 16 metų asmuo gali duoti sutikimą. Turite apsvarstyti, ar sutikimas buvo duotas, ar ne, remdamiesi turimais įrodymais."

Sveiki atvykę į Klauso Švabo Naująją Zelandiją. Bet palaukite, kol išgirsite, kas vyksta Prancūzijoje.

Emmanuelis Macronas anksčiau buvo perrinktas prezidentu per rinkimus, kurie buvo laikomi įtartinais. Turbūt nieko keisto, kad jis taip pat yra vienas iš Klauso Schwabo jaunųjų pasaulio lyderių, o Prancūzija taip pat normalizuoja pedofiliją. Prezidento E. Macrono vyriausybė 2018 m. balsavo prieš tai, kad Prancūzijoje būtų nustatytas sutikimo amžius, ir tapo viena iš pirmųjų valstybių, pasidavusių tarptautinio sąmokslo, pasiryžusio visame pasaulyje dekriminalizuoti lytinius santykius su vaikais, spaudimui.

Tai reiškia, kad Prancūzijos federaliniuose įstatymuose nėra įteisintas sutikimo amžius, o suaugusieji, turintys lytinių santykių su bet kokio amžiaus vaikais, nebus traukiami baudžiamojon atsakomybėn už išžaginimą, jei nukentėjęs vaikas negalės įrodyti "smurto, grasinimo, prievartos ar netikėtumo".

Rugpjūčio 3 d. Prancūzijos parlamentas pasirašė kovos su seksualiniu smurtu ir smurtu dėl lyties įstatymo projektą, vadinamą Schiappa įstatymu, kuris Prancūzijoje sukėlė pasipiktinimą, nes tėvai ir vaikų teisių grupės apkaltino E. Macrono vyriausybę išdavus tautos vaikus.

Pasak vaikų apsaugos pareigūnų, dėl to, kad Prancūzijoje nenustatytas sutikimo amžius, milijonams vaikų kyla rimtas seksualinės prievartos pavojus. Jei kas nors ir yra, tai yra per maža. Tačiau ar jie turėtų stebėtis? Kaip ir Jacinda Ardern iš Naujosios Zelandijos, E. Macronas yra vienas iš Klauso Schwabo jaunųjų pasaulio lyderių. Jie visi yra velniškai pasiryžę kariauti prieš mūsų vaikus.

Žinoma, didžioji žiniasklaida prisideda prie to, kad tyli. Į ją taip pat įsiskverbė Pasaulio ekonomikos forumas, ir ji stengsis jus atšaukti, jei išdrįsite pasisakyti bet kuriuo iš šių klausimų. Pasak 2020 m. pagrindinės žiniasklaidos, nutukimas yra sveikas. Eksperimentinės vakcinos nesukelia žmonių alpimo ir mirties. O abortai yra meilė.

Apie šiuos laikus mus perspėjo Džordžas Orvelas. Jis sakė, kad elitas bandys mus įtikinti, jog du ir du lygu penki. Kad karas yra taika. Dabar jie bando mus įtikinti, kad vaikų prievartavimas yra būdas padaryti pasaulį geresnį. Net Orvelas nemanė, kad jie nueis taip toli.

Bet jei pastaruoju metu atkreipėte dėmesį į absurdišką WEF politiką, nenustebsite. Visos WEF politikos kryptys turi vieną bendrą bruožą: jos mus dehumanizuoja, žemina ir tyčiojasi iš mūsų. Jos skirtos atimti visus gyvenimo džiaugsmus ir sukelti didžiausią skausmą.

Dar yra depopuliacijos siekis, kuris ilgą laiką buvo sąmokslo teorija, bet dabar yra visiškai atviras. Jie net nebando apsimesti, kad nenori išnaikinti daugumos mūsų. Pasak šių dviejų WEF galvažudžių, visos religinės grupės priešinasi Pasaulio ekonomikos forumui, nes religijos nori "daugiau sielų", o WEF "nori mažiau". Kuriuo momentu mes sustojame ir sakome "gana"? Kiek kartų Pasaulio ekonomikos forumas turi paskelbti apie savo grėsmingus ketinimus, kad pasaulis sustotų ir įsiklausytų? Klauso Švabo dešinioji ranka Juvalas Nojus Hararis (Yuval Noah Harari), kuris jau seniai moka garsiai ištarti tyliąją dalį, pareiškė, kad Dievas yra miręs, o "Jėzus yra netikra naujiena". Pasak Harari, šiuolaikiniame pasaulyje nėra vietos tradicinėms krikščioniškoms vertybėms. Pasauliui laikas pripažinti Pasaulio ekonomikos forumo dieviškumą ir atsisakyti senamadiškų socialinių tabu.

Atrodo, kad elito nedorybių nurodymas niekada nepadarys jiems jokios įtakos. Kodėl? Todėl, kad jie neturi gėdos. Jie neturi gėdos, nes neturi moralinio kompaso. Jie neturi moralinio kompaso, nes tiki, kad Dievas miręs, ir gyvena pagal taisyklę "daryk, ką nori". Šis priesakas persmelkia kiekvieną jų ideologijos skaidulą - nuo rinkimų iki atvirų sienų, klimato kaitos, abortų, pedofilijos ir kitų dalykų. Žinau, kad kartais gali jaustis tamsus ir vienišas, bet masės prabunda ir elitui nepavyks perimti valdžios taip lengvai, kaip jie tikėjosi. Net avys pamažu atveria akis, o tai reiškia, kad žmonijai yra vilties, jei ir toliau šviesti mases. Prašome pamėgti šį vaizdo įrašą ir užsiprenumeruoti šį kanalą, kad galėtume ir toliau plačiai skleisti informaciją ir atskleisti globalistinio elito darbotvarkę. Mes esame kartu, ir svarbiausia, kad mūsų nesustabdytų netvarkinga politika ir išsiblaškymas, kuris nuteiktų žmones vienus prieš kitus. Bendras priešas yra tas, kuris bando jus kontroliuoti, apnuodyti ir sugadinti jūsų vaikus, o ne jūsų artimas. Jei išliksime stiprūs ir vieningi, šią kovą laimėsime.

CNN atsakė straipsniu, kuriame skelbė, kad pedofilai nėra "monstrai" ar "socialiniai nukrypėliai, gyvenantys šešėlyje". Pasak CNN, visuomenei pats laikas atnaujinti pedofilų įvaizdį. Po šio straipsnio CNN paskelbė dar aiškesnį raginimą užjausti. Užuot laikę pedofilus žemiausiais iš žemiausių, turėtume jiems padėti ir stengtis juos suprasti, teigia CNN, nes, anot jų, "žmogus negali pasirinkti nebūti pedofilu".

Psichologas Jesse Beringas, knygos "Perv: Jis taip pat ragina skaitytoją užjausti pedofilus, rašydamas, kad pedofilija sergantys žmonės "negyvena savo gyvenimo spintoje, jie amžinai užsisklendę panikos kambaryje".

Salon taip pat įsitraukė į šią akciją, ragindamas susitikti su pedofilais, kurie nori gero.

O BBC, kuri dešimtmečius dangstė garsiausią Didžiosios Britanijos pedofilą Jimmy Savile'ą, taip pat nori, kad apie naująją pedofilų kartą galvotume teigiamai.

Nesuklyskite, pedofiliją bandoma pristatyti kaip "nekenksmingą".

Kas vyksta? Žiniasklaida mums pateikia klasikinį "Overtono lango" atvejį. Pasak politologo Džozefo Overtono, egzistuoja langas, kurio ribose yra idėjos, visuomenės laikomos "priimtinomis", todėl toleruojamos net tų, kurie joms nepritaria. Idėjos, esančios už šio lango ribų, laikomos "ekstremistinėmis" ir nepriimtinos viešose diskusijose.

Remiantis šia Overtono lango idėja, imta teoriškai aiškinti, kaip šiuo metu radikali idėja gali būti priimta visuomenėje ar net tapti populiaria politika. Tai suvokimo skalė, pagal kurią nuo idėjos laikymo neįsivaizduojama iki jos laikymo radikalia, vėliau priimtina, tada populiaria ir, galiausiai, paverčiama politikos praktika.

Pasak Davose susirinkusio pasaulio elito, atėjo laikas didžiajai visuomenei pasivyti juos ir sušvelninti pasenusį socialinį tabu prieš pedofiliją. O koks gali būti geresnis būdas pakeisti visuomenės moralę nei vaikų smegenų plovimas?

Kaip tik šią savaitę Klausas Švabas (Klaus Schwab) buvo pagautas besigiriantis, kaip Pasaulio ekonomikos forumas visiškai įsiskverbė į daugelio šalių švietimo sistemas. Pasak Švabo, jei vaikai pakankamai anksti susiduria su WEF ideologija, jie gali būti visiškai indoktrinuoti.