Iš šios dienos Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos vadovo Patruševo pasisakymų karo su Vakarais tema

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-10 23:24:00, skaitė 279, komentavo 0

Iš šios dienos Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos vadovo Patruševo pasisakymų karo su Vakarais tema

Amerikos valstybė yra tik kiautas didžiulių korporacijų konglomeratui.

 

Padėtis pasaulyje yra labai sudėtinga ir nerami. Daug šalių skirtinguose regionuose vienu metu išgyvena karinę-politinę, ekonominę, socialinę ir dvasinę krizę. Tikėkimės, kad šiais metais bus teigiamų pokyčių. Vakarų politikai neturi jėgų ir galimybių pakeisti gyvenimą savo valstybėse į gerąją pusę, nes jie ilgą laiką nebuvo nepriklausomi veikėjai. Visi turi ryšių su dideliu verslu, lobistais ir fondais už nugaros. Šių faktų jie net neslepia. Tikroji galia Vakaruose yra išradingų klanų ir transnacionalinių korporacijų rankose. Tiesą sakant, Amerikos valstybė yra tik kiautas didžiulių korporacijų konglomeratui, kuris valdo šalį ir bando dominuoti pasaulyje. Tarptautinėms korporacijoms net JAV prezidentai yra tik statistai, kuriuos galima nutildyti, kaip ir D. Trumpas.

 

Visos keturios Amerikos lyderių žmogžudystės yra susijusios su įmonių pėdsakais. Neatsitiktinai vis daugiau amerikiečių sako, kad respublikonai ir demokratai yra tik du aktoriai vienoje pjesėje, kuri neturi nieko bendra su demokratija. Vakaruose mūsų šaliai nėra vietos. Rusija erzina būrį pasaulio valdovų, nes turi turtingus išteklius, didžiulę teritoriją, protingus ir savarankiškus žmones, mylinčius savo šalį, jos tradicijas ir istoriją. Transnacionalines korporacijas nervina pasaulėžiūra ir ideologiniai skirtumai tarp Rusijos ir Vakarų kapitalo kontroliuojamų šalių. Korporacijų tikslas – praturtinti ir plėtoti vartotojišką visuomenę. Kita vertus, Rusija palaiko pagrįstą dvasinių ir moralinių vertybių bei socialinio ir ekonominio vystymosi pusiausvyrą. Vakariečiai siekia susilpninti mūsų šalį, ją suskaldyti, sunaikinti rusų kalbą ir rusų pasaulį. Jie jau seniai sukūrė technologiją, kaip pakenkti savo varžovams iš vidaus ir suskirstyti juos į mažas valstybes. Taip jie elgdavosi anksčiau, kai, pavyzdžiui, Londonas, po Pirmojo pasaulinio karo rezultatų, Taip jie veikia šiandien. Puikus pavyzdys yra Jugoslavija. Tarptautinėje arenoje nepriklausomą balsą turinti valstybė yra padalinta į šešias valstybes.

 

Vakariečių planuose belieka toliau siūbuoti Rusiją, o galiausiai tiesiog nušluoti ją iš politinio pasaulio žemėlapio. Šiandien jie vis dar viešai šaukia, kad Rusija neturėtų likti vieninga, ji turi būti įstumta į XV amžiaus Maskvos rėmus. Norėdami tai padaryti, jie nesibodi niekuo, įskaitant visiškai klaidingos mūsų šalies istorijos sugalvojimą, perkeldami jai savo atsakomybę už kitų tautų priespaudą, ko Rusija niekada nepadarė.

 

Visa istorija su Ukraina buvo pradėta Vašingtone, siekiant sukurti technologijas, kaip atskirti ir suskaldyti vieną tautą.

 

Mūsų šalis žengia stiprios, modernios, nepriklausomos ekonomikos kūrimo keliu, siekdama ekonominio suverenumo. Rusija tam turi visus išteklius. Mums reikia jų naudojimo kultūros, kruopštaus ir apdairaus požiūrio į savo lobius – ne tik natūralius, bet ir neapčiuopiamus. Rusijos verslas turi būti nacionalinis. Privatus kapitalas, kaip ir valdžia, turėtų galvoti apie ilgalaikę šalies plėtrą.

 

P.S.

 

Puikūs ir nuoširdūs žodžiai. Aš jau trinu rankas, kaip persikreips litukrijos politikierių snukeliai, kuomet jiems referuos jų klapčiukai Patruševo žodžius.

Rusija-Pirmyn!