1918 m. "ispaniškasis gripas": mirė tik paskiepytieji

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://nexusnewsfeed.com/arti... 2023-01-17 10:05:00, skaitė 434, komentavo 3

1918 m.

Ar nustebtumėte ar susirūpintumėte sužinoję, kad 1918 m. "ispaniškasis gripas" neturėjo nieko bendra su Ispanija ir galbūt apskritai nebuvo gripas? Na, tvirtai laikykitės, jūsų laukia sunki kelionė! Ką istorija pasakoja apie 1918 m. ispaniškąjį gripą

Istorija byloja, kad 1918 m. nuo ispaniškojo gripo mirė 50-100 mln. žmonių. Tuo metu medicinos ir farmacijos šaltiniai jį apibūdino kaip baisiausią ligos procesą po 1347 m. juodojo maro, nuo kurio mirė apie 25-30 mln. žmonių.

Skiepijimas: "Dramblys kambaryje"

Daktaro, medicinos mokslų daktaro Eleonora Makbeno (Eleanor McBean, N.D.) knygoje "Skiepai pasmerkti" (angl. Vaccination Condemned) autorė išsamiai aprašo asmeninius ir šeimos išgyvenimus, patirtus per 1918 m. "ispaniškojo gripo" pandemiją. 

E. McBean, kaip žurnalistė ir išgyvenusi neskiepyta moteris, aprašė 1918 m. ispaniškąjį gripą, todėl reikia iš naujo išnagrinėti istorinį šio įvykio pagrindą, bet ne kaip "sąmokslo teoriją", o su įrodymais, nuo kurių "pasišiauš plaukai".  

Prieš kelerius metus man į rankas pateko dar viena Eleonor McBean knyga: "Skiepai... tylusis žudikas". McBean pateikia įrodymų, kad buvo sukompromituoti ne tik istoriniai 1918 m. "ispaniškojo gripo", bet ir poliomielito bei kiaulių gripo epidemijų įvykiai.

Pakalbėkime apie ispaniškojo gripo faktus:

Ispanijos atpirkimo ožys

Ispanija Pirmojo pasaulinio karo metu buvo neutrali ir, priešingai nei kovojančios šalys, NECENZŪRAVO savo spaudos. Todėl Ispanija pirmoji pranešė apie 1918 m. gripo epidemiją, o pasaulis "atpirkimo ožiu" pavadino Ispaniją. Taip atsirado "ispaniškasis gripas".

Pirmasis atvejis: Pirmasis gripo atvejis: kariniai skiepijimo eksperimentai Fort Riley, Kanzaso valstijoje

Ruošiantis Pirmajam pasauliniam karui, Kanzaso Fort Riley Fort Riley mieste buvo vykdomas masinis karinis skiepijimo eksperimentas https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2126288/pdf/449.pdf, kuriame dalyvavo daugybė anksčiau sukurtų vakcinų - čia buvo užregistruotas pirmasis "ispaniškojo gripo" atvejis.

Pirmojo pasaulinio karo projektas = bandomieji žmonės

Besikurianti farmacijos pramonė, remiama Rokfelerio medicinos tyrimų instituto, turėjo tai, ko niekada anksčiau neturėjo - daugybę bandomųjų žmonių. Pirmasis JAV kariuomenės šaukimas suteikė daugiau nei 6 milijonus bandomųjų asmenų.

https://vaccineimpact.com/2018/did-military-experimental-vaccine-in-1918-kill-50-100-million-people-blamed-as-spanish-flu/

Santrauka

  • Šiuolaikinės technologijos nesugebėjo nustatyti šios pandemijos gripo štamo žudiko todėl, kad gripas nebuvo žudikas.
  • Per Pirmąjį pasaulinį karą daugiau kareivių mirė nuo ligų nei nuo kulkų.
  • Pandemija nebuvo gripas. Apskaičiuota, kad 95 % (ar daugiau) mirčių sukėlė bakterinis plaučių uždegimas, o ne gripas ir (arba) virusas.
  • Pandemija nebuvo ispaniškoji. Pirmieji bakterinės pneumonijos atvejai 1918 m. užfiksuoti karinėje bazėje Fort Riley, Kanzaso valstijoje.
  • Nuo 1918 m. sausio 21 d. iki birželio 4 d. Riley forto kariams buvo sušvirkšta eksperimentinė bakterinio meningito vakcina, kurią Rokfelerio medicinos tyrimų institutas Niujorke išaugino arkliams.
  • Per likusią 1918 m. dalį, kai šie kariai, dažnai gyvenę ir keliavę prastomis sanitarinėmis sąlygomis, buvo siunčiami į Europą kariauti, jie platino bakterijas kiekvienoje stotelėje tarp Kanzaso ir fronto tranšėjų Prancūzijoje.
  • Viename tyrime aprašomi kariai, "sergantys aktyviomis infekcijomis (kurie) aerozoliniu būdu paskleisdavo bakterijas, kolonizuojančias jų nosį ir gerklę, o kiti - dažnai tose pačiose "kvėpavimo erdvėse" - buvo labai jautrūs savo ar kitų kolonizuojančių bakterijų invazijai į jų plaučius ir greitam plitimui per juos". (1)
  • "Ispaniškasis gripas" užpuolė sveikus žmones pačiame jėgų žydėjime.  Bakterinė pneumonija puola žmones pačiame jėgų žydėjime. Gripas užpuola jaunus, senus ir imuniteto sutrikimų turinčius žmones.
  • 1918 m. lapkričio 11 d. pasibaigus Pirmajam pasauliniam karui, kareiviai grįžo į savo šalis ir kolonijinius forpostus, paskleisdami žudančią bakterinę pneumoniją po visą pasaulį.
  • Pirmojo pasaulinio karo metais Rokfelerio institutas taip pat siuntė serumą nuo meningokoko į Angliją, Prancūziją, Belgiją, Italiją ir kitas šalis, taip padėdamas epidemijai plisti visame pasaulyje.

Bakterinio meningito vakcina: Žudymo laukas

Po karo atlikus skrodimus paaiškėjo, kad 1918 m. gripas apskritai nebuvo "gripas". Jį sukėlė atsitiktinai suleistos eksperimentinės "bakterinio meningito vakcinos" dozės, kurios iki šiol imituoja į gripą panašius simptomus. Dėl masinių, daugkartinių papildomų vakcinų atakų prieš nepasirengusių kareivių ir civilių imuninę sistemą susidarė "žudymo laukas". Neskiepytiems žmonėms tai neturėjo įtakos.  

Taigi... Kaip mirė civiliai?

  • Pirmasis pasaulinis karas baigėsi anksčiau, nei tikėtasi, todėl liko daug nepanaudotų eksperimentinių vakcinų.
  • Bijodama, kad namo grįžtantys kareiviai išplatins ligas savo šeimoms, JAV vyriausybė pradėjo didžiausią istorijoje vakcinų "baimės" kampaniją. Žmonių populiacija buvo naudojama kaip mokslinių tyrimų ir plėtros laboratorija eksperimentinėms vakcinoms išbandyti.
  • Dešimtys milijonų civilių gyventojų mirė taip pat, kaip ir kareiviai.  
  • Užuot sustabdę vakcinų naudojimą, gydytojai jį sustiprino ir pavadino didžiuoju "1918 m. ispaniškuoju gripu". Dėl to mirė tik paskiepytieji.

"Septyni vyrai po skiepijimo krito negyvi gydytojo kabinete. Jų šeimoms buvo išsiųsti laiškai, kad jie žuvo kovoje."

Eleonora McBean
Minesotos sveikatingumo katalogas
http://www.mnwelldir.org/docs/vaccines/vaccinations_condemned_McBean.htm

Pirmojo pasaulinio karo JAV kareiviams per kelias dienas viena po kitos buvo suleista 14-25 neišbandytos eksperimentinės vakcinos, kurios sukėlė intensyvesnius visų ligų atvejus vienu metu.  Gydytojai tai pavadino nauja liga ir ėmė slopinti simptomus papildomais vaistais arba vakcinomis. https://www.mnwelldir.org/docs/vaccines/vaccinations_condemned_McBean.htm

Apgaulė ir slaptumas turi ilgą istoriją

Mano ankstesniame tinklaraštyje "COVID 19: dar vienas skyrius iš apgaulės ir slaptumo istorijos" pateiktuose pavyzdžiuose aprašyta, kad istorijoje gausu tyčinio melo, kuris buvo sakomas visuomenei, siekiant "išsaugoti veidą" arba apgauti siekiant niekingų tikslų. Ne išimtis ir 1918 m. ispaniškasis gripas.

KODĖL STAIGA PASKELBTA, KAD PANDEMIJA BAIGĖSI, KAI ŽMONĖS ATSISAKĖ VARTOTI MIRTINAS INJEKCIJAS?

Mirties atvejų perteklius 2022 m. - vienas didžiausių per 50 metų

https://www.bbc.com/news/health-64209221

Eustace Mullins - Didžiausia grėsmė sveikatai: Centriniai bankai

Injekcinė žmogžudystė - Eustachijus Mullinsas

Citata iš knygos, kurioje gydytojas rašė: "Nesu matęs nė vieno neskiepyto žmogaus vėžio atvejo".