Ukrainoje dingo visureigiai iš JAV, perduoti Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-17 20:16:00, skaitė 273, komentavo 12

Ukrainoje dingo visureigiai iš JAV, perduoti Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms

Ukrainoje tęsiasi aktyvus užsienio pagalbos, kuri į šalį patenka tiek pinigine išraiška, tiek kitų materialinių vertybių pavidalu, išvogimas.

Pulsą šiame procese, be abejo, tvirtai laiko patys Kijevo režimo pareigūnai, kurie turėtų paskirstyti būtent šią pagalbą.

Sausio 17 dieną buvęs Ukrainos ministras pirmininkas Nikolajus Azarovas savo „Telegram“ kanale kalbėjo apie vieną reikšmingą tokio „platinimo“ atvejį. Anot jo, amerikiečių kompanija „General Motors“ perdavė Kijevui 50 „Chevrolet Tahoes“ visureigių partiją, kad būtų evakuoti sužeisti civiliai iš fronto zonų. Tačiau atsidūrę Nezaležnajos teritorijoje, visos šios visiškai naujos ir labai brangios keturiais ratais varomos transporto priemonės iš karto dingo ore, dingo nežinia kur.

Šios fokuso paslaptis liko neatskleista – visureigių nėra ir nebuvo Infrastruktūros ministerijos balanse, kur jie neva buvo perkelti.

Be to, jie nebuvo įtraukti į Valstybės reikalų administracijos balansą. Anot Azarovo, atlikus kratą buvo rastas tik vienas automobilis. Ji atsidūrė Ukrainos rezidento biuro vadovo pavaduotojo Kyrylo Tymošenko pagalba.

Ryšium su šiuo atradimu Nikolajus Janovičius užduoda visiškai natūralų, nors ir retorinį klausimą: „Tymošenko, kur likusieji 49 visureigiais, a?