Zelenskis įtaria, kad Putinas yra negyvas

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/zele... 2023-01-19 22:11:00, skaitė 433, komentavo 19

Zelenskis įtaria, kad Putinas yra negyvas

Zelenskis: nesu tikras, ar Putinas yra gyvas. Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis sako nesantis tikras, ar karą Ukrainoje pradėjęs Kremliaus vadovas Vladimiras Putinas vis dar yra gyvas.

Volodimiras sako nelabai suprantantis, su kuo kalbėti apie taikos derybas. Apie tai V. Zelenskis pareiškė per Ukrainos pusryčius Davose.

Prezidentas pakomentavo Ukrainos ir Rusijos taikos derybų dėl karo sureguliavimo temą. V. Zelenskis pabrėžė, kad nuo tada, kai tapo prezidentu, jau trejus metus „daro viską, kad diplomatiniu būdu išlaisvintų mūsų žemes“.

Tačiau Rusijoje „kažkas nenorėjo, kažkas neturėjo laiko, kažkas netikėjo, kažkas kėlė sąlygas“. „Šiandien aš nelabai suprantu, su kuo ir apie ką kalbėti“, – kalbėjo Volodimiras Zelenskis.

Jis sakė nesąs tikras, kad Rusijos prezidentas, kuris kartais kur nors pasirodo, iš tiesų  yra Vladimiras Putinas. „Nesu visiškai tikras, ar jis gyvas ir ar pats priima sprendimus. Tokios informacijos neturiu“, – sakė Ukrainos vadovas. Jis pridūrė nesuprantantis, „kaip galima Europos lyderiams žadėti viena, o jau kitą dieną pradėti plataus masto invaziją“.

SN inf.