WEF skelbia, kad žmonės yra maras, o dirbtinis intelektas - vaistas

Autorius: Telegram kanalas LTU TheGreatAwakening Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2023-01-19 22:44:00, skaitė 366, komentavo 7

WEF skelbia, kad žmonės yra maras, o dirbtinis intelektas - vaistas

Yuval Noah Harari, vyriausiasis Klauso Schwabo patarėjas, pareiškė, kad žmonės nėra geresni už „virusus ar bananus“, o WEF pasiekė tašką, kai gali „nulaužti žmoniją“.

„Iki šiol niekas neturėjo reikiamos skaičiavimo galios ir duomenų, reikalingų nulaužti žmoniją“.

„Net jei sovietų KGB ar Ispanijos inkvizicija sekdavo tave visur, dvidešimt keturias valandas per parą, stebėdama viską, ką darai, klausydama visko, ką sakai, jie vis tiek neturėjo apdorojimo galios ir biologinių žinių, reikalingų suprasti, kas vyksta su jūsų kūnu ir smegenim, ką jaučiate, ką galvojate ir ko norite“.

WEF mokslininkai, remdamiesi tuo, ką Harari vadina „didžiaisiais šiuolaikinių gyvybės mokslų atradimais“, kurie, jo teigimu, prasidėjo nuo Charleso Darwino, nusprendė, kad „Organizmai yra algoritmai“.

Harari teigimu, žmonės ne tik yra nulaužiami, mes jam niekuo nesiskiriame nuo virusų ar bananų.

„Virusai, bananai ar žmonės yra tik biocheminiai algoritmai. Mes mokomės iššifruoti šiuos algoritmus“.

„Galite sukurti algoritmus, kurie mane pažįsta geriau nei aš pats save“, - sakė Harari.
„Žmonės nelabai gerai pažįsta save. Štai kodėl algoritmai turi realią galimybę mus geriau pažinti. Mes tikrai savęs nepažįstame“.

„Dabar įsivaizduokite, po dešimties ar dvidešimties metų, kai algoritmas gali tiksliai pasakyti bet kuriam paaugliui, kur jis ar ji yra gėjų ar tiesioginiame spektre, ir net kokia ta padėtis yra lanksti“.

„Negalite pasislėpti nuo Amazon, nuo Alibaba ir slaptosios policijos. Kai naršote internete, žiūrite vaizdo įrašus ar tikrinate savo socialinės žiniasklaidos kanalą, algoritmai stebės jūsų akių judesius, kraujospūdį ir smegenų veiklą“.

Vaizdo įrašas

Šaltinis