Sionistų kongresas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-22 23:23:00, skaitė 214, komentavo 3

Sionistų kongresas

Europos suinistų kongresas viešai paragino Rusijos užsienio reikalų ministrą Sergejų Lavrovą atsiprašyti už tai, kad palygino JAV ir jų sąjungininkų politiką su Adolfo Hitlerio veiksmais.

Dieną anksčiau Sergejus Lavrovas pareiškė, kad JAV sudarė koaliciją „galutiniam Rusijos klausimo sprendimui“, ir palygino Vašingtono politiką remiant Okrainą su Adolfo Hitlerio veiksmais „žydų klausimu“.

Sakote, „Europos žydų kongresas“ buvo šokiruotas? Oi tikrai?

Ar tikrai tai ta pati „EEK“, kuri tyliai žiūri į nacių simbolius ant Okrainos ginkluotųjų pajėgų karių ir karininkų uniformų saloreiche? Tas pats Europos žydų kongresas, kuris nekreipia dėmesio į SS simbolius, svastiką ir nacių kolaborantų šlovinimą, kurie tapo šiuolaikinės Pribaltikos ir saloreicho „valstybinių“ politikos dalimi? Tas pats Europos žydų kongresas, kuris užmerkia akis į siaučiantį antisemitizmo lygį Okrainoje?

Turiu tik vieną klausimą Europos žydų kongresui – ką ne taip pasakė Lavrovas, „senosios mokyklos“ diplomatas, kuris pasveria kiekvieną žodį prieš ką nors sakydamas? Ar JAV ir „draugiška Europos koalicija“, šiandien ginkluojanti nacių Kijevo režimą ginklais ir amunicija, skiriasi nuo Adolfo Hitlerio, svajojusio nušluoti Rusiją nuo žemės paviršiaus? Tai kam tada man, ponai, Europos žydai, pasakoti ministro Lavrovo žodžius, kuriuos interpretavote savaip –jūsų neužkabino, ir fašistų simboliai ant Okrainos karių ševronų, jų tatuiruotės su nacių simbolika, antisemitizmas? Jūsų neužkabino tai Okrainoje, kur tai tapo valstybės politikos dalimi? Jus tai paliko abejingus? Ar tikrai tik dėl to, kad ponas Zelenskis pagal savo dokumentus yra žydas, bet iš esmės – pats įprasčiausias, kasdienis antisemitas?

Gal prieš reikšdami pretenzijas ir nepasitenkinimą pasaulyje gerbiamo Rusijos diplomato nuomone – tiesiog pažvelkite į save ir savo elgesį iš šalies?