"Pfizer" buvo demaskuota

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-27 11:44:00, skaitė 468, komentavo 1

"Project Veritas" vėl smogia: Pfizer mokslininkas prisipažįsta neįsivaizduojamą dalyką slapta kamera...

Projektas "Veritas" grįžta su kerštu. Elonas atkūrė jų ištrintą "Twitter" paskyrą ir su dvigubai didesniu įkarščiu ėmėsi atakuoti Didžiąją farmaciją. Tačiau "Project Veritas" taikinys "Pfizer" - ne naujiena. Prisiminkite, kad 2021 m. jie puolė stačia galva į diskusiją dėl "skiepų mandato" ir paskelbė 10 minučių vaizdo įrašą, kuriame "Pfizer" mokslininkai giria natūralaus imuniteto privalumus.

"Washington Times":

"Kai žmogus yra natūraliai atsparus, pavyzdžiui, jis yra gavęs COVID, jis tikriausiai turi geresnius - ne geresnius, bet daugiau antikūnų prieš virusą", - paslėptos kameros filmuotoje medžiagoje sako ponas Karlas. "Nes vakcina, kaip jau minėjau, yra tas baltymas, kuris yra tik išorėje, taigi tai vienas antikūnas prieš vieną konkrečią viruso dalį."

Jis tęsė: "Kai iš tikrųjų užsikrėsite virusu, pradėsite gaminti antikūnus prieš kelias viruso dalis, ir ne tik prieš tą išorinę dalį, bet ir prieš vidinę dalį, tikrąjį virusą."

Na, "Project Veritas" vėl grįžo prie to, ir šį kartą jie slapta kamera užfiksavo "Pfizer" bombą. Mokslininkas, vardu Chrisas Croce'as, slapta kamera prisipažino, kad yra ryšys tarp vakcinos ir miokardito... ir jie visi tai žino. Twitter video

Štai ką sako žmonės:

"Nenuostabu... bet kada, kai jie išleidžia milijardus reklamai, kad prastumtų produktą, į kurį dauguma žmonių žiūri skeptiškai...
Galite būti beveik tikri, kad tai susiję su pinigais!"

"Kiekvienas turi tai pamatyti."

"Pfizer" atskleidė, kad tiria COVID-19 viruso mutacijas naujoms vakcinoms gaminti per "kryptingą evoliuciją"

"Project Veritas" paskelbė slaptą vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas "Pfizer" mokslinių tyrimų ir plėtros direktorius Džordanas Trištonas Volkeris (Jordan Trishton Walker), pasakojantis "Project Veritas" žurnalistams apie tai, kaip jis ir "Pfizer" siekia mutuoti COVID virusą, kad "Pfizer" gautų finansinės naudos.

  • Jordonas Trishtonas Walkeris, "Pfizer" mokslinių tyrimų ir plėtros direktorius, strateginių operacijų direktorius - mRNA mokslinis planuotojas

Walkeris sako, kad kryptinga evoliucija skiriasi nuo funkcijos įgijimo, kuris apibrėžiamas kaip "mutacija, suteikianti baltymui naują ar sustiprintą aktyvumą". Kitaip tariant, tai reiškia, kad toks virusas, kaip COVID, gali tapti stipresnis, priklausomai nuo su juo atliktos mutacijos ir (arba) mokslinio eksperimento.

Pfizer vadovas papasakojo "Veritas" žurnalistui apie savo bendrovės planą dėl COVID vakcinų, kartu pripažindamas, kad žmonėms ši informacija nepatiks, jei ji bus paviešinta.

"Vienas iš dalykų, kuriuos mes [Pfizer] nagrinėjame, yra toks: kodėl mums patiems jos [COVID] nesumutavus, kad galėtume sukurti - prevenciškai sukurti naujas vakcinas, tiesa? Taigi, turime tai padaryti. Tačiau, jei ketiname tai daryti, kyla rizika, kad, kaip galite įsivaizduoti, niekas nenori, kad farmacijos bendrovė mutuotų virusus", - sakė Walkeris.

"Kiek girdėjau, jie [Pfizer mokslininkai] jį [COVID mutacijos procesą] optimizuoja, bet tai daro lėtai, nes visi yra labai atsargūs - akivaizdu, kad jie nenori jo per daug pagreitinti. Manau, kad jie taip pat stengiasi tai daryti kaip žvalgybinį dalyką, nes, aišku, nesinori reklamuoti, kad nustatote būsimas mutacijas", - sakė jis.

"Niekam nesakykite. Pažadėkite, kad niekam nesakysite. Jis [eksperimentas] vyktų taip, kad į beždžiones įdėtume virusą ir paeiliui sukeltume joms nuolatinę tarpusavio infekciją, o iš jų paimtume serijinius mėginius."

Walkeris atkreipė dėmesį į šio dabartinio Pfizer projekto paraleles su tuo, kas galėjo nutikti Vuhano virusologijos institute Kinijoje.

"Turite būti labai kontroliuojami, kad įsitikintumėte, jog šis mutavęs virusas [COVID] nesukurs kažko, kas tiesiog paplis visur. Kas, įtariu, tiesą sakant, taip ir prasidėjo Vuhane. Nėra jokios prasmės, kad šis virusas atsirado iš niekur. Tai nesąmonė", - sakė jis.

"Su virusais negalima atlikti "Gain-of-Function" tyrimų. Reguliariai ne. Mes galime daryti šias atrinktos struktūros mutacijas, kad jie taptų stipresni. Šiuo metu apie tai atliekami tyrimai. Nežinau, kaip tai pavyks. Geriau tegul daugiau nebūna jokių protrūkių, nes Jėzau Kristau, - sakė jis.

Walkeris "Veritas" žurnalistui taip pat sakė, kad COVID padėjo "Pfizer" verslo sėkmei pastaruoju metu:

Walkeris: Iš dalies jie [Pfizer mokslininkai] nori išsiaiškinti, kaip atsiranda visos šios naujos atmainos ir variantai. Taigi, tai tarsi bandymas juos sugauti prieš jiems atsirandant, kad galėtume sukurti vakciną profilaktiškai, pavyzdžiui, nuo naujų variantų. Štai kodėl jie tai daro kontroliuojamoje laboratorijoje, kur sako, kad tai yra naujas epitopas, ir jei vėliau jis pasirodys viešumoje, mes jau turėsime veikiančią vakciną.

Veritas žurnalistas: O, Dieve mano. Tai tobula. Tačiau ar tai nėra geriausias verslo modelis? Tiesiog kontroliuoti gamtą dar prieš tai, kai ji pati įvyksta? Tiesa?

Vaikščiotojas: Taip. Jei tai veikia.

Veritas žurnalistas: Ką turite omenyje, jei tai veikia?

Vaikščiotojas: Nes kai kuriais atvejais atsiranda mutacijų, kurioms mes nesame pasiruošę. Kaip, pavyzdžiui, su Delta ir Omikronu. Ir panašūs dalykai. Kas žino? Bet kuriuo atveju tai bus grynųjų pinigų karvė. COVID mums kurį laiką bus grynųjų pinigų karvė. Akivaizdu, kad taip.

Veritas žurnalistas: Na, manau, kad visi virusų tyrimai ir jų mutacijos, tarsi, būtų didžiausia grynųjų pinigų karvė.

Vaikščiotojas: Taip, tai būtų tobula.

Walkeris toliau aiškino, kad "Big Pharma" ir vyriausybės pareigūnai, pavyzdžiui, Maisto ir vaistų administracija (FDA), turi bendrų interesų ir kad tai neatitinka Amerikos žmonių interesų:

Walkeris: [Big Pharma] yra visų vyriausybės pareigūnų "besisukančios durys".

Veritas žurnalistas: Oho.

Volkeris: Tačiau bet kurioje pramonės šakoje. Taigi farmacijos pramonėje visi žmonės, kurie peržiūri mūsų vaistus - galiausiai dauguma jų ateis dirbti į farmacijos bendroves. Ir kariuomenėje, gynybos vyriausybės pareigūnai galiausiai po to dirba gynybos bendrovėms.

...

Veritas žurnalistas: Ką manote apie tas besisukančias duris?

Walkeris: Tiesą sakant, pramonei tai gana gerai. Visiems kitiems Amerikoje tai blogai.

Veritas žurnalistas: Kodėl tai blogai visiems kitiems?

Volkeris:Nes kai mūsų vaistus tikrinantys reguliuotojai žino, kad nustoję reguliuoti jie dirbs kompanijai, jie nebus tokie griežti kompanijos, kuri suteiks jiems darbą, atžvilgiu.