Aurimas Guoga: Kaip leftistai atplaudinėja pedopartiją

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/nuomones/stra... 2023-01-30 19:30:00, skaitė 225, komentavo 1

Aurimas Guoga: Kaip leftistai atplaudinėja pedopartiją

Kol kas nemėgina aiškinti, kad Bartoševičius nieko blogo nepadarė ir kad vaikų prievartavimą reikia įteisinti. Tačiau visa kaip skandalo kibirkštis nukreipinėja į kuoktservatorių priešininkų pusę.

Pirmas matytas epizodas - iš skandalo naudos gaus maršistai, tuo pasinaudos I.Vėgėlė. Suprask, dėl nedidelio blogio, jei nebūsi budrus, ateis didelis blogis. 

Antrasis epizodas - P.Jurkevičiaus straipsnis Delfyje apie "neapykantos kokteilį sukantį R.Karbauskį". Pasak šio straipsnio, kuoktservatorių pedofilija nublanksta prieš tai, ką "nepastebimai", "gudriai" rezga R. Karbauskis. O šis, gyvatė, tuo pasinaudos kad žmonės nekęstų sodomistinės darbotvarkės. Sprendimas, pasak propagandininko - greičiau priimti Stambulo konvenciją, tada aukos artimoje aplinkoje bus apsaugotos. 

Taigi propagandininkai darbuojasi, kad pedofilijos kontekste kuo dažniau skambėtų vardai tų opozicijos lyderių, kurie galėtų nustumti pedopartiją nuo valdžios. 

Kai pastebėsite šią taktiką, iškart ją demaskuokite. Tada propagandininko pastangos suveiks prieš jį patį. Pastebėkite, kad tai mėginimas padėti pedofilo bendražygiams.

Ir dar. Tokie propagandininkai yra iškrypėliai.

Visa sodomizmo ideologija yra iškrypimas. Todėl iškrypėliai vienaip ar kitaip yra visi, kurie pasirašo po sodomizmo darbotvarke. Pastarasis pedofilų balinimas - akivaizdus to patvirtinimas.