Dominykas Vanhara. Žinot, iš ko galima sužinoti, kad konservatoriams jau šakės?

Autorius: Dominykas Vanhara Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2023-02-09 15:00:00, skaitė 296, komentavo 5

Dominykas Vanhara. Žinot, iš ko galima sužinoti, kad konservatoriams jau šakės?

Žinot, iš ko galima sužinoti, kad konservatoriams jau šakės? Ogi iš to, kad jų valdžiai dirbę, net nežinau kaip juos pavadinti…

Jie tai save žurnalistais vadina. Bet aš jų žurnalistais tikrai nevadinčiau. Įtakotojais, influenceriais, politiniais propagandistais – kažkaip panašiai. Tai va, šiandien vienas iš jų prabilo, kad kandidatas į Kauno miesto merus nuo LVŽS partijos Aurelijus Veryga, pasirodo, yra patriotas, aukšto lygio politikas, su didžiule patirtimi. O antrasis, visą laiką prieš kelis metus nepailsdamai kartojęs, kad Skvernelio valdžia yra grėsmė Lietuvos Konstitucijai, ir iki pat šio laiko spaudoje gyręs ir aukštinęs konservatorių valdžią, jam pritarė.

Gal ir ne taip akivaizdžiai, bet pritarė, kad Veryga Kauno miesto mero poste gal ir nebūtų labai blogai.

Tai, ponios ir ponai, aš dar kartą priminsiu savo ne kartą kartotą tezę: kas yra svarbiausia plaukiant Titaniku? Ogi laiku išlipti. Tai šiuo metu jau matome panišką evakuaciją iš Titaniko. Bet negi tikrai manote, kad viskas bus pamiršta? Nusibrauks taip viskas? Įskaitant ir Lietuvos žmonių “dėkingumą” už šią valdžią, kurią jūs padėjote išrinkti, kuri, kaip mes visi jau puikiai žinome, yra geriausia, kas tik galėjo nutikti Lietuvai?