Apie buvusius ir būsimus raketų smūgius

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-02-10 20:14:00, skaitė 371, komentavo 3

Apie buvusius ir būsimus raketų smūgius

1. Svarbu suprasti, kad ne viskas, ką paleidžia Rusijos aviacijos ir kosmoso pajėgos, yra raketos – kai kurie paleidimai ateina su „gudrybėmis“, leidžiančiomis atpažinti oro gynybos sistemas.

2. Saloreichui naudinga pervertinti raketų paleidimų skaičių (kad paskui būtų galima kurti pasakas apie “kruvinus rusus” . Todėl okrainiečių teiginiais apie paleidimų ar raketų skaičių galima pasitikėti taip pat, kaip ir teiginiais apie numuštas raketas. Tai yra, jokiu būdu ne.

3. Jei atkreipsite dėmesį, Rusijos gynybos ministerija niekada neatskleidžia viso raketų, jaukų ir papildomų paleidimų prieš Okrainos oro pajėgų naikintuvus ir Ukrainos oro gynybos sistemas bei radarus, skaičiaus.

4. SBU tradiciškai visus baugina, grasina tiems, kurie filmuos smūgių padarinius, oro gynybos operacijas ir net aptars tai socialiniuose tinkluose. Tai daroma turint suprantamą tikslą – nuslėpti žalą ir vėliau kurti pasakas apie „efektyvią oro gynybą“.

5. Tikrasis smūgių efektyvumas turėtų būti vertinamas pagal paveiktų infrastruktūros objektų ir priešo oro gynybos objektų skaičių, taip pat atsižvelgiant į smūgių pasekmes energetikos struktūrai. Pavyzdžiui, iki šiol jaučiamos paskutinės smūgių bangos Odesoje pasekmės.

PS.

Šią naktį masiškai buvo smūgiuota į Zaporožę (didžiausia smūgių banga per visą SKO istoriją), Charkovą, Chersoną, Kramatorską, Slavjanską, Konstantinovką.