Moderni „Vilniaus brigada“ atgimė ir ėmė veikti ranka rankon su teismais ir prokurorais

Autorius: Laisvas Laikraštis Šaltinis: https://www.laisvaslaikrastis.... 2023-02-13 00:36:00, skaitė 396, komentavo 1

Moderni „Vilniaus brigada“ atgimė ir ėmė veikti ranka rankon su teismais ir prokurorais

Vilnietė Galina Šimanovič kartu su šeima neseniai buvo antstolės išmesta į gatvę kaip stovi, su vienomis šlepetėmis ir pižama. Moteris įkliuvo į naujosios „Vilniaus brigados“ spąstus. Patikėjusi, kad brigadiniai jai padės, ji sutiko, kad jos bankui įkeistas namas aukcione bus parduotas naujiesiems „brigadiniams“, kurie po to nuosavybę jai gražins. Tačiau „brigada“ nepasikeitė – moterį apgavo ir būstą pasiėmė sau.

Pradėjus karą su „Vilniaus brigada“, Galina įsitikino, kokia galinga brigada – pasak moters, byloje dėl sukčiavimu atimto paskutinio būsto dokumentus klastojo toks Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėjas Vitalijus Abromavičius. Tai yra byloje buvo vieni dokumentai, kurie iš bylos dingo, o jų vietoje atsirado kiti.

https://youtu.be/TMBIa6X2gfE

„Buvau kaip šuo išmesta iš savo nuosavybė“, – pasakojo moteris. Tai padarė antstolė Meškauskienė su policija. „Jie pavogė visą mano nuosavybę, – pasakojo ji, – prastai moku lietuviškai, ir teismas tai pripažino. Procesas vyko kaip numato kodeksai tol, kol jos nepradėjo nagrinėti toks teisėjas Vitalijus Abromavičius. Tada byloje dingo dokumentai. Kai pareiškiau teisėju nepasitikėjimą, teisėjas kreipėsi į prokuratūrą dėl baudžiamosios bylos man dėl nepasitikėjimu teisėju. manau, kad teisėjas Abromavičius aferistas, nes iš jo bylos dingo daug dokumentų. Vėliau bylą perėmė teisėja Sinkevičienė, kuri bylą išnagrinėjo man nedalyvaujant, kai turėjau biuletenį dėl covid ligos. Ji pridengė visos šios gaujos, kuri save vadina „Vilniaus brigada“ nusikaltimus, o mane nurodė iškeldinti iš būsto.

Ta naujoji „Vilniaus brigada“ vagia žmonių turtą. Ji specializuojasi grobti nuosavybę. Jie neva siūlo pagalbą ir siūlosi skolas padengti. Brigadai vadovauja toks Arkadijus Fredenzonas. Jie pasisiūlo padėti, kad jeigu turi skolų, jie aukcione neva nuperka tavo būstą, o vėliau pažadą jį gražinti, tačiau realiai tą turtą jie atima. Tu jais pasitiki, nes mano šeimoje irgi yra žydų, ir tu jais pasitiki. ir aš niekada nepagalvojau, kad Arkadijus Fredenzonas gali dalyvauti ir plėšikavime, apiplėšiant savo tautybės žmones.

Visi žmonės, kurie patikėjo šiais arkadijais, prarado ir savo paskutinius pinigus, ir nuosavybę. Ir tokių bylų yra labai daug, aš ne vienintelė. Jie sako, kad varžytinėse jie tau nupirks tą būstą, tačiau pasilieka ir būstą ir pinigus, kuriuos sumoki kaip avansą. ir jeigu nesi teisininkas, ir dar nemoki lietuviškai, tai tave labai lengva apgauti. Tuo labiau, kad tame dalyvauja ir kredito unijos. Tačiau jie mane apgavo ir būstą pasiliko sau.

Mane teismas nurodė išmesti iš namų, nes tris mėnesius vėlavau mokėti banko paskolas. Nors vėliau tų pinigų sukrapščiau, tačiau mane vis tiek atidavė antstoliams. Įstatymas neleidžia manęs išmesti iš paskutinės gyvenamosios vietos, tačiau antstolė vis tiek tai padarė.

Tačiau šiandien kalba ne apie tai. Aišku, kad šiai gaujai padeda veikti ir prokuratūrą. Nes jeigu jie tavęs nenužudė, tai imi gintis. Skaitai įstatymus, ir tada pamatai, kad tavo byla yra viena didelė klastotė, ir kad teismas čia pridaręs daug klastočių. Pvz., mano būstą nusipirko UAB „Prie plento“. Dėl sukčiavimo buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, kuris aišku vėliau nutrauktas. Tame tyrime namo pirkėjai patys prisipažino, kad su manimi buvo sutarta, kad namas  atiteks man, o aš už tą paslaugą sumokėsiu 10 tūkst.

Ir teisėja Vancevičienė man išaiškino, kad aš turiu teisę paduoti priešieškinį prieš šiuos asmenis. Tačiau jau buvo praėjęs terminas, o aš negalėjau suprasti tų dokumentų lietuvių kalba. Be to, neturėjau pinigų advokatams, o valstybės advokatą man atsisakė paskirti, nes „nematė pagrindo“.

Tada teisėja Vancevičienė pripažino, kad man ir mano sutuoktiniui turi būti padaryti dokumentų vertimai. tačiau ta teisėja išėjo į pensiją, o vėliau bylą nagrinėjęs teisėjas V.Abromavičius išėmė iš bylos visus dokumentus apie „Vilniaus brigados“ nusikaltimus ir nukentėjusiųjų žmonių skundus. Tada per teismo posėdį aš viską ir pasakiau, ką galvoju apie teisėją“.

LDiena.lt Plačiau apie Galinos Šimanovič "nuotykius" ir kovą su teisėsaugoje lizdą susisukusia freidenzonų mafija žiūrėkite laidų ciklą kanale "Litovec RUBIT PRAVDU!" (rusų kalba):

Приключение белорусов в капитализме • Вступление • 20 февраля

https://youtu.be/XWWKFXSBByk

Осторожно — ФРЕЙДЕНЗОНЫ! • 28 февраля 2022 г.

https://youtu.be/iioKGfgjf5k

Война личная и война гражданская • Приключение белорусов в капитализме • Часть 3 • 5 марта

https://youtu.be/ZVneLTyYpps

Где исчезли белорусы? • Часть 4 • 14 марта

https://youtu.be/QDchKwPcd94

"ЛИТОВСКИЙ" суд под колпаком ФРЕЙДЕНЗОНОВ • 15 марта 2022 г.

https://youtu.be/H8gHpLO9_SM

По следам фрейдензонско-судейских шавок • 29 марта 2022 г.

https://youtu.be/cP_VgUXsU0Y

ТАДЕУШ — Легальный беспредел над белорусами • 2 мая 2022 г.

https://youtu.be/1HVFT1uaQKw

Bus daugiau!