Jolanta Blažytė: Pavojaus sirenos

Autorius: Jolanta Blažytė Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2023-02-21 17:19:00, skaitė 391, komentavo 1

Jolanta Blažytė: Pavojaus sirenos

Į Ukrainą su netikėtu vizitu atvyko JAV Prezidentas J. Bidenas. Šioje vietoje įdomu yra tai, kad šis „netikėtas“ vizitas buvo suderintas su rusais tam, kad išvengti konflikto. Apie tai praneša naujienų agentūra Associated Press.

Dar įdomiau tai, kad J. Bidenas po Kijevą vaikščiojo kaukiant pavojaus sirenoms. Internautai stebisi: kam tos sirenos, jei net patys rusai prisižadėjo vizito metu neliesti seneliuko. O pikti pavyduoliai nesiliauja tauzyti, kad J. Bidenas tokiu būdu Ukrainą išnaudoja savo rinkiminei kompanijai. 

O aš tai galvoju, kad sirenos tiesiog reikalingos tam, kad senolis nepamirštų, į kokią šalį atvyko. Ir tam turiu pagrindo. Kai po sveikatos patikrinimo J. Bidenas pareiškė, kad jis yra sveikas, žvalus ir tinkamas tapti JAV Prezidentu sekančią kadenciją, buvęs Baltųjų rūmų gydytojas R. Jackson pastebėjo, kad J. Bideno sveikatos dokumentai neatspindi jo „kognityvinio nuosmukio“. Anot gydytojo, dauguma žmonių juk pastebi, kad su J. Bidenu „kažkas ne taip“. Taigi, ir aš priklausau tai žmonių grupei, kurie pastebi, kad su tuo J. Bidenu yra „kažkas ne taip“. Ir manau, kad tos Kijeve kaukiančios pavojaus sirenos mus norėjo tiesiog perspėti: „ žiūrėkite, pasaulis stovi prie Trečiojo pasaulinio karo slenksčio. Karo, į kurį bus įtrauktos visos Vakarų valstybės, atstovaujamos lyderio, nebegalinčio nuslėpti savo „kognityvinio nuosmukio“.