Kas nukrito nuo lėktuvo laiptų iš JAV prezidento lėktuvo Varšuvoje?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/kas-... 2023-02-22 21:00:00, skaitė 642, komentavo 18

Kas nukrito nuo lėktuvo laiptų iš JAV prezidento lėktuvo Varšuvoje?

Socialiniuose tinkluose sklindantys vaizdo įrašai sukėlė spėliones, kad prezidentas Joe Bidenas, šį savaitgalį atvykęs į Lenkiją, galėjo nukristi nuo „Air Force One“ laiptų.

Bidenas nuvyko į Varšuvą, ir, likus kelioms dienoms iki vienerių metų Rusijos invazijos metinių, iš anksto nepranešęs apsilankė ir Ukrainos sostinėje Kijeve.

„Šiandien Kijeve susitinku su prezidentu Zelenskiu ir jo komanda išplėstinei diskusijai dėl mūsų paramos Ukrainai“, – sakoma Bideno pranešime. Jis taip pat pažadėjo daugiau nei 500 milijonų dolerių papildomos karinės pagalbos karo draskomai šaliai ir naujų sankcijų Rusijai.

Jam atvykus į Varšuvą, socialinių tinklų vartotojai pasidalijo vaizdo įrašais, kuriuose matyti, kaip žmogus nukrito nuo laiptų išlipęs iš JAV vyriausybės lėktuvo. Tačiau neaišku, ar lėktuvas yra „Air Force One“.

„Paskelbsiu apie dar vieną ypatingos svarbos įrangos, įskaitant artilerijos, amunicijos, prieštankinių sistemų ir oro stebėjimo radarų, pristatymą, kad padėtų apsaugoti Ukrainos žmones nuo bombardavimo iš oro“, – sakoma Bideno pareiškime po netikėto vizito Ukrainoje. Ukraina yra aktyvi karo zona, o JAV kariuomenė ten nekontroliuoja”, – pridūrė Bidenas.

Jam atvykus į Varšuvą, socialinių tinklų vartotojai pasidalijo vaizdo įrašais, kuriuose matyti, kaip žmogus nukrito nuo laiptų, išlipęs iš JAV vyriausybės lėktuvo. Tačiau neaišku, ar lėktuvas yra „Air Force One“.

„Ar Joe Bidenas VĖL nukrito nuo „Air Force One“ laiptų, kai nusileido vizitui Ukrainoje?! Kas tai? „Twitter“ parašė Benny Johnsonas .

Did Joe Biden fall down the stairs of Air Force One AGAIN when landing for his Ukraine visit?!

Who is this? pic.twitter.com/wgRH768M31

— Benny Johnson (@bennyjohnson) February 21, 2023

 

„Twitter“ vartotojas Collinas Ruggas taip pat pasidalijo vaizdo įrašu ir parašė: „Atrodo, kad kažkas iškrito iš „Air Force One“. Kokia tikimybė, kad tai buvo Joe Bidenas?

Someone appears to have fallen out of Air Force One.

What are the chances it was Joe Biden?pic.twitter.com/Y7HWvB1olN

— Collin Rugg (@CollinRugg) February 21, 2023

 

„Twitter“ vartotojas T-Rexas pasidalino vaizdo įrašu ir rašė: „Bidenas nukrito Lenkijoje, išlipęs iš „Air Force One“. Ar manote, kad jis ten?”

Biden fell in Poland coming out of Air Force One.

Y’all think he’s all there?

pic.twitter.com/qWDRv8Vl3b

— T-REX (@OGMFTrex) February 21, 2023

 

Baltųjų rūmų atstovas „Newsweek“ teigė, kad nukritęs asmuo nebuvo Bidenas.

Be to, kitame vaizdo įraše, kurį „YouTube“ pasidalijo „News Nation“, matyti, kad Bidenas nulipo nuo lėktuvo laiptų nenukritęs. Priešingai, vaizdo įrašuose, kuriuose matomas krentantis asmuo, taip pat matyti kaip daugelis kitų žmonių eina žemyn laiptais. Bideno vaizdo įraše jis vienas.

2021 m. kovą Bidenas buvo užfiksuotas vaizdo įraše, kuriame matosi, kad jis nukrito eidamas Air Force One laiptais. „Prezidentas Bidenas suklumpa lipdamas laiptais į Air Force One“, – tviteryje su vaizdo įrašu rašė „The Daily Caller“.

Atsakydama į žurnalistų klausimus apie kritimą tą dieną, Baltųjų rūmų spaudos sekretorė Karine Jean-Pierre teigė: „Buvo labai vėjuota. Aš pati vos nenukritau lipdama laiptais“.

Ji pridūrė: “Jam (Bidenui) sekasi. Jis puikiai ruošiasi kelionei.”

Taip ir liko neaišku, kas nukrito nuo lėktuvo laiptų…

SN inf.