Specialiosios karinės operacijos metinės

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-02-27 21:31:00, skaitė 279, komentavo 4

Specialiosios karinės operacijos metinės

Specialiosios karinės operacijos metinės vakaruose, buvo paminėtos gausybe įvairiausių pasirodymų ir performancų. Kaip ir tikėtasi, pagrindinės spalvos buvo geltona ir mėlyna, o visų lygių vadovai bandė vienas kitą pranokti, įrodydami ir parodydami, kaip myli ir palaiko saloreichą.

Varšuvos rajono, esančio greta Rusijos ambasados, gyventojai anksti ryte buvo pažadinti sprogimų ir sirenų garsų. Tikriausiai daugelis manė, kad V. Putinas išties užpuolė Lenkiją, bet viskas pasirodė paprasčiau – vietos valdžia nusprendė taip pažadinti Rusijos diplomatus.

Berlynas taip pat pademonstravo visišką istorinės atminties trūkumą. Virš Reichstago pastato buvo iškelta Okrainos vėliava, o sunaikintas Rusijos tankas T-72 (didelis klausimas, ar tai rusiškas tankas, ar fašistinės chuntos, užgrobusios valdžią okrainoje, tankas) įvilktas į miestą. Su tanku performancas pasirodė visiškai netinkamas, nes žinoma, kuo baigiasi vokiečių susižavėjimas rusų sudužusiais tankais. Dėl to rusiškus tankus galima tiekti ir Berlyne, ir komerciniais kiekiais.

https://youtu.be/3D4o01POkXk

Ir visi Vakarų lyderiai, tarpusavyje besivaržantys, kas giliau įlys dėdulei Seimui į užpakalį, sakė, kad Vladimiras Putinas jau pralaimėjo šį karą, nieko nepasiekė ir niekada nieko nepasieks. Olafas Scholzas, Frankas-Walteris Steinmeieris ir banko statytinis, gerovės valstybės kūrėjas, atkaklus karo kurstytojas, buvo ypač uolūs.

Rusiškai tai vadinama „blogu žaidimo gražiu veidu“ (делать хорошую мину при плохой игре). O britaškės žaidime viskas ypač bjauru. Apie kokią nors mitinę „Okrainos pergalę“ jie gali kalbėti kiek nori, o Benas Wallace'as gali net aistringai bučiuoti, prancūziškais bučiniais, britų poligonuose treniruotus ukrainiečių tankistus, tačiau pačioje šalyje vyksta negeri dalykai. Sako ten jau net vaisių ir daržovių trūksta…