Jau devynis metus Oleg Šurajev onanizuojasi priešais Zuoko ikoną

Autorius: Oleg Surajev Šaltinis: https://www.facebook.com/suraj... 2023-03-02 14:00:00, skaitė 374, komentavo 3

Jau devynis metus Oleg Šurajev onanizuojasi priešais Zuoko ikoną

Aš esu karo prieš Zuoką veteranas, per kiekvienus rinkimus turiu kaip papūga kartoti tą patį. Zuokas nesikeičia, Zuokas manipiliuoja, nepripažįsta klaidų ir nusikaltimų, nėra nuoširdus ir yra korumpuotas nusikaltėlis, štai kodėl: dvim keli argumentai viename video. Galit dalintis labai plačiai, nes Vilniaus rinkėjai ir vėl turi auksinės žuvelės atmintį.

Video apie Zuoką, 25 faktai per 25 minučių - kodėl Zuokas yra nusikaltėlis. Kažkas privalo tai padaryti. Kariauju su Zuoku nuo 2014 m.

Tipo - esu oficialus Valstybės kūrėjas ir triedžiu į eterį net susirietęs. Soriukas, kad video fone bardakas, mano kauše bardakas dar didesnis. Video šūdinas, vėl paskaičiau iš paduoto lapuko, bet užtat daug keiksmų ir labai gražus vaflis, prilipęs ant mano viršutinio palūpio.

Čia ateina komentatorius Giedrius A. ir paprotina Olegą: "Žmogus kovoja su vatnikais, remia Ukrainą, nu bet keikiasi kaip visiškas marozas. Arba tu savęs visiškai nekontroliuoji, arba tau visiškai vienodai, kas ir kaip išeina iš burnos. Rimti argumentai iš marozo pasidaro nebe tokie ir rimti."