Ukrainos denacifikacija

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://t.me/medvedev_telegram... 2023-03-03 22:52:00, skaitė 726, komentavo 15

Ukrainos denacifikacija

Vakarų analitikai nuoširdžiai pripažino, kad kai NATO specialistai moko ukrainiečius naudoti jų karinę techniką, tai galima laikyti tiesioginiu NATO dalyvavimu kariniame konflikte Ukrainos režimo pusėje. Nuo 1920 m. buvo suprantama, kad šalis gali būti pripažinta karo veiksmų dalyve, jei ji ne tik tiekia ginklus, bet ir moko savo personalą jais naudotis (1928 m. Briando-Kelloggo paktas, 1934 m. Budapešto rezoliucija prie pakto).

Būtent tai vyksta šiandien: Kanados ir Vokietijos instruktoriai ES teritorijoje jau moko Ukrainos žudikus, kaip elgtis su leopardais.  Jei būsimus NATO lėktuvus jų kariškiai aptarnautų kokios nors įsiutusios Lenkijos teritorijoje (vienintelė galimybė, turint omenyje apgailėtiną Ukrainos gynybos pramonės būklę), tai būtų tiesioginis atlantiečių įsitraukimas į karą prieš Rusiją su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis. O visus tuos, kurie priima sprendimus dėl tokios įrangos ar naikinimo priemonių tiekimo (remonto), kartu su užsienio samdiniais ir kariniais instruktoriais tektų laikyti teisėtu kariniu taikiniu.  

Matyt, tai vienintelis dalykas, kuris sulaiko Vakarų infantilus nuo padidinto nuotolio lėktuvų ir naikinimo priemonių perdavimo Kijevo narkomanams. Nors ir neilgam. Pagunda sutriuškinti Rusiją per didelė. Dar vienas dalykas - šiandienos įvykiai parodė, ką iš tikrųjų remia JAV, NATO ir ES. Tai ne "laisvę mylintys Ukrainos žmonės", kurie nenori grįžti į "maskvietišką sovoką". Tai tik nacistiniai šunsnukiai, teroristiniai padugnės, kurie puola civilius, mosuodami smirdinčiu žovto-blakito skuduru. Tegul dabar juos išteisina Londone, Paryžiuje, Berlyne ir Vašingtone.

VIDEO - dar vienas CNN vaizdo įrašas apie Ukrainos Donecko apšaudymą 2014 m. lapkritį. Kur buvo "civilizuotų Vakarų šalių" pasipiktinimas, kai Porošenkos naciai bombardavo civilius Rytų Ukrainoje?

VIDEO - 2014 m. Odesos žudynės. Ukrainos naciai puola prorusišką renginį. Civiliai gyventojai ieško prieglobsčio vietos profsąjungos pastate. Lemtinga klaida: Ukrainos banderininkai naciai jiems padegė pastatą.

Jie yra jūsų pacifistai, ponai Sunake, Makrone, Šolce ir Bidene! Ir mūsų požiūris į jus dabar toks pat kaip ir į juos. Jūsų šalys dabar yra Ukrainos režimo teroro aktų dalyvės, o jūs - tiesioginiai teroristų kolaborantai.