NATO teroristų plėtra į rytus ir pindostano melagystės

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-09 21:55:00, skaitė 301, komentavo 4

NATO teroristų plėtra į rytus ir pindostano melagystės

Na, tikrai labai juokinga, kai ponas Blinkenas neigia NATO plėtrą į rytus. Tai net ne melas, o kažkas visiškai transcendentiško, iš kažkokio kito pasaulio, esančio kitoje kreivo veidrodžio pusėje. Ir tai, kad NATO nekelia grėsmių, taip pat juokinga. Nes tas pats pasitraukimas iš priešraketinės gynybos sutarties, kurią Jungtinės Amerikos Valstybės sudarė dar tada, kai Rusija visai nebuvo konfrontacijoje su Vakarais, taip pat buvo nukreipta tik prieš Rusiją.

Na, netikite šiais veidmainiais, kad priešraketinė įranga pšepanstvų Lenkijoje ir Rumunijoje yra skirtos tik apsaugai nuo Irano ir Šiaurės Korėjos?

Pone Blinkenai, kaip atsitiko, kad NATO plėtra į rytus nevyksta, o ji, būtent NATO, jau yra prie Rusijos sienų? Be to, Okraina į NATO buvo beveik įleista. Kaip paaiškinti šį nuostabų paradoksą?

Taip, niekuo negalima paaiškinti, išskyrus tai, ką šiuo klausimu pabrėžė Slutskis: JAV yra melo imperija. Melas yra kertinis Amerikos „demokratijos“ akmuo, Amerikos „laisvės“ pagrindas. O melas – pagrindinis amerikiečių ginklas, kuris, beje, veikė visai neblogai. Tačiau šie laikai praeina ir pono Blinkeno žodžiai gali sudominti tik cirko klounus ar psichiatrinės ligoninės pacientus.