Atsargiai - siautėja išprotėję psichopatai-patriotai, bartkėvičiai, fašistai !

Autorius: lanzbierg-stribas Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-03-12 08:37:00, skaitė 653, komentavo 25

Atsargiai - siautėja išprotėję psichopatai-patriotai, bartkėvičiai, fašistai !

Kairėje nuotraukoje išsigimėlis ir žmogžudys, jo pavardės istorija neišsaugojo, ir kuris laužtuvu užmušinėjo žmones kauno “Lietūkio” garažuose 1941 birželio 27 dieną. Šiaip sau, nes jie buvo kitokie. Tarp nužudytųjų buvo darbininkai, prekeiviai, mokiniai. Buvo nužudyta apie 60 žmonių.
Dešinėje nuotraukoje agresyvus išsigimėlis ir psichopatas Valdas Bartkevičius, potencionalus žudikas, kuris kone kiekvieną savaitę ar vos ne kas dieną atvirai ir viešai grasina ir žada imtis žudyti Lietuvos piliečius dėl skirtingos nei jo nuomonės ir dėl šizofrenijos sukeliamų vizijų, kamuojančių jo smegenų likučius. Lietuvos policijai absoliučiai nusispjauti į tokių psichopatų-bartkėvičių siautėjimus ir grasinimus. 

Kuo skiriasi ar yra panašūs šitie du išsigimėliai, gyvenantys 80 metų skirtumu? Ogi beveik niekuo, vienam kažkada buvo smagu žudyti žydus ir jis jau nieko nenužudys, na o kitas atvirai ir viešai dar tik mėgaujasi kaip ateityje, o gal gavęs komandą, žudys “vatnikus”, rusus ar dar kažką, pagal jo šizoidinio kliedesio apimtų smegenų likučių nusistatytus kriterijus. Arba pagal kažkieno nustatytus kriterijus, metodičkes, sąrašus. Ir jis nėra vienišas, tokių psichopatų atsiranda vis daugiau. 

Tačiau policija, įpratinta miškuose, paežerėse gaudyti neįgalius senukus be kaukių, prekybos centruose gaudyti pirkėjus be pišpasių, visiškai nereaguoja į tokių psichopatų viešus grasinimus žudyti ar kitaip susidoroti. Policija nenori matyti net tokių smulkmenų kaip mitingo metu atsiradę maišai su akmenimis, nekalbant jau apie aiškinimasi kas juos atnešė. Psichopatai laisvėje, grasinantys nužudyti ir susidoroti su piliečiais, policijos nedomina, tai yra pačių piliečių reikalas, jei kas nors grasina jį nužudyti. Nors kada kažkas “grasino” ar ne “nužudyti” Šakalienę, tai buvo ant kojų sukelta ne tik visa Vilniaus policija bet ir mentai. Šakalienė yra šūdelitis, ji nusipelnė gyventi geriau. 

Todėl žmonės būkite budrus - Lietuvoje siautėja propagandos nužmoginti ir užzombinti pavojingi psichopatai pasiruošę žudyti dėl jiems vieniem žinomų priežasčių!

Būkite budrūs, nes policija tikrai jūsų neasaugos ir niekaip nereaguos į psichopatų grasinimus, jei esate paprastas pilietis!

Būkite bet kada pasiruošę atremti psichopato užpuolimą!

Tepadeda jums dievas!