Fiokla Kiure skelbia karą Lietuvos anarchoputinistams. Pocevičiau, pasisaugok įtūžusios Fioklos!

Autorius: Vilma Fiokla Kiure Šaltinis: https://www.facebook.com/fiokl... 2023-03-13 13:23:00, skaitė 378, komentavo 7

Fiokla Kiure skelbia karą Lietuvos anarchoputinistams. Pocevičiau, pasisaugok įtūžusios Fioklos!

Prieš keletą dienų pajudinau širšalyną – feministes, tai stipriai abejojau, ar verta vėl veltis ir užjudinti kitą – anarchoputinistų lizdą. Bet čia prisimenu ukrainiečius, kurie kovoja visuose frontuose ir kaunasi nieko nebijodami. Kaip nors ištversiu šlykščiausias apkalbas, užkulisinius žaidimus ir kitokį mėšliuką būdingą kairiųjų sektoms. Rašau „sektoms“, nes normalus žmogus, kairysis visada rinksis ne doktrinas, o sąžinę ir tiesą. Ukrainiečiai vieną po kitos traukia kolaborantų išdavystės istorijas, išaiškina propagandistų veiklos metodus.

Kaip tik verčiu tekstą apie tokį Vadimą Damje ir jo ratą, skaitau to anarchoputinisto (taip, taip ir tokių yra) propagandinius straipsniukus ir netrukus suvedu, kad taigi, Pocevičius viską retransliuoja! Darius dedasi labai originaliu, nesuprastu ir dėl idėjų pasiaukojusiu mąstytoju, bet realiai jis tik lietuviškai auditorijai adaptuoja kremlines zagatovkes. Galite viską patys patikrinti, komentaruose rasite draugo ukrainiečio tyrimą apie įtakos agento Vadimo Damje veiklą ir nuorodas į propagandinius straipsnius.

Nesunkiai atseksite iš kur išminties semiasi ne tik Pocevičius bet ir kiti vatiniai kairuoliai. Banalybės apie „karo isteriją", apkamšytos vokiečių mokslininkų „tyrimais“, išminties perlai apie „nesvarbu koks valdžios klanas mus valdo, svarbiausiai paprastas žmogus" – viskas ten, pas rusų anarchoputinistus.

Rasite ir briedo apie baisųjį Azovą ir nacistus žygiuojančius Ukrainos gatvėmis, kurį karo pradžioje skleidė jaunieji kairieji aktyvistai. Ir tas maikių plėšymas dėl rusų kalbos bei kultūros taip pat nėra atsitiktinis, viskas dalis propagandos. Dabar į postą nekimšiu informacijos apie įtakos agentus (viską rasite draugo straipsnyje, jis komentaruose), apie tai kaip visokie pseudoaktyvistai skleidžia propagandą tikslinei auditorijai.

Tiesiog žinokite, jei Pocevičiaus įrašus vertinate kaip adekvačią nuomonę ir veliatės į diskusijas – esate ta tikslinė auditorija.