KLDR užsienio reikalų ministerijos pareiškimas dėl priešiškų Jungtinių Valstijų veiksmų

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-14 21:58:00, skaitė 280, komentavo 2

KLDR užsienio reikalų ministerijos pareiškimas dėl priešiškų Jungtinių Valstijų veiksmų

Dėl to, kad priešiški Jungtinių Valstijų veiksmai prieš mūsų valstybę pasiekė rimtą ribą, kurios negalima ignoruoti, KLDR Užsienio reikalų ministerija skelbia taip. Kartu su didelio masto karinėmis pratybomis tarp JAV ir Pietų Korėjos, kurios vyks nuo kovo 13 d., JAV ir jos satelitai bando priverstinai sušaukti vadinamąjį neformalų JT Saugumo Tarybos posėdį aptarti neegzistuojančių mūsuose „ žmogaus teisių problema“.

KLDR, laikydama siaubingas Jungtinių Valstijų „žmogaus teisių“ pažeidimų intrigas kaip ryškiausią priešiškos politikos prieš KLDR išraišką, jas griežtai smerkia ir visais atžvilgiais atmeta. Aiškiai skverbiames į niekšišką JAV vidų, kurios kol kas išėmė nenaudingą ir bevertę „žmogaus teisių klausimo“ kortą. Kiekvieną kartą, kai juos užklumpa tai, kad nebegali paliesti „branduolinės problemos“ klausimo, jie renka siautėjančius satelitus ir kelia „žmogaus teisių“ srities pažeidimų intrigas – tai suformuluotas blogas įprotis ir mes prie to jau pripratome .

Nuo seniausių laikų JAV naudojo „žmogaus teisių klausimą“ kaip niekšiško kišimosi į nepriklausomų suverenių valstybių vidaus reikalus priemonę, nukreiptą į tų valstybių sistemos žligdymą ir valdžios pakeitimą – tai niekam nebėra paslaptis.

Jungtinių Valstijų ir jos palydovų intrigos prieš KLDR „žmogaus teisių“ srityje neturi nieko bendra su realiu žmogaus teisių užtikrinimu, o yra tik politizuotas priešiškas įrankis iškreipti KLDR įvaizdį ir sunaikinti tikrąjį.

Šiandieninė realybė dar kartą leidžia giliai suvokti tokią geležinę logiką, kad Korėjos ir Amerikos konfrontacija yra ne tik jėgų, bet ir idėjų bei sistemų konfrontacija, o su Amerikos imperialistais reiktų suvesti visas sąskaitas. Tiek idėjomis, tiek ir ginklais. Negailestingai bausti Amerikos imperialistus, visapusiškai neigiančius mūsų valstybės ir socialistinės sistemos suverenitetą ir priversti juos sumokėti didelę kainą. Tai yra nekintanti mūsų žmonių pozicija JAV ir priešo atžvilgiu.

Žmogaus teisės yra valstybės valdžia, o visų įmanomų priemonių naudojimas valstybės valdžiai apsaugoti yra suverenios valstybės teisėta teisė. KLDR dar kartą iškilmingai pareiškia, kad siekdama nuosekliai ginti valstybės suverenitetą, teises ir interesus, ji itin galingomis atsakomosiomis priemonėmis reaguos į konspiracinius Jungtinių Valstijų ir jos palydovų išpuolius.

P.S.

Nuotraukoje – sparnuotos raketos paleidimas iš Šiaurės Korėjos povandeninio laivo.