Viešoji tvarka - pažeista, demokratijos šventovė – išniekinta, bet striptizas atliekamas nebuvo!

Autorius: Raimondas Navickas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2023-03-16 14:12:00, skaitė 357, komentavo 12

Viešoji tvarka - pažeista, demokratijos šventovė – išniekinta, bet striptizas atliekamas nebuvo!

Šurajevstano™ valstybės kūrėjo oficialus vizitas Lietuvos Seime baigėsi geriau, nei reikėjo tikėtis. Viešoji tvarka - pažeista, demokratijos šventovė – išniekinta, bet striptizas atliekamas nebuvo!

Daugelis internautų puolė baisėtis ponaičio Olego išpuoliais Seime ir smerkti jį už tas silpnaprotiškas blevyzgas demokratijos citadelėje, o aš norėčiau pasigėrėti garsaus filantropo pademonstruota savitvarda ir pasidžiaugti jo – nepabijokime to žodžio - geležine kantrybe.

Galiu tik įsivaizduoti, kokių antžmogiškų valios pastangų jam prireikė susilaikyti neužsiropštus ant tribūnos posėdžių salėje ir apstulbusių Seimo narių akivaizdoje neatlikti veiksmo, kurį jau ne kartą buvo atlikęs viešuose renginiuose, t. y. nusimesti kelnes, triusikus ir išdidžiai pamojuoti vyrišku lytiniu pimpalu prieš apstulbusios žiūrovų minios veidus.

Juk bet koks medikas jums pasakys, kad TLK-10 F65.22 aprašyta problema yra sunkiai suvaldoma ir jeigu pasikartojantys žmogaus veiksmai byloja, jog jo elgsenai būdingos tos apraiškos, tai jam patekus į dirginančią aplinką recidyvas beveik neišvengiamas.

Belieka padėkoti Šurajevstano™ tėvui-įkūrėjui, kad susilaikė nuo pagundos ir apsaugojo tautos išrinktųjų bei internetų žiūrovų akis nuo to jau regėto, nejaukaus vaizdelio – ant scenos nusmauktomis kelnėmis bei glaudėmis stovinčio ir ne itin įspūdingos išmieros padargu energingai mostaguojančio vyruko.

O už kitus tą dieną Seime atliktus cirko numerius ponaičiui O.Šurajevui Vilniaus policija išrašys simbolinę baudą. Pinigo šis burleskos žanro artistas nūnai turi, kaip šieno, tai nesunkiai susimokės.

Nors gal A.Tapinas ta proga surengs kokią rinkliavą vyriško striptizo gerbėjų tarpe - nes kam gi mokėti savais, jei galima to išvengti? Bet kokiu atveju vienas kitas euras įkris į deficitinio LR biudžeto sąskaitą.

Kuo ir pasiguoskime, kartu su mokytojomis, slaugėmis, bibliotekininkėmis ir kitomis biudžetinėmis pelytėmis.

#ValstybėsKūrėjai

#OlegasŠurajevas

#TLK10_F65_22