DONALD TRUMP: laikas pribaigti visą globalistinį neo konservatorių establishmentą!

Autorius: Gintaras Furmanavičius Šaltinis: https://www.facebook.com/ginta... 2023-03-17 14:45:00, skaitė 454, komentavo 1

DONALD TRUMP: laikas pribaigti visą globalistinį neo konservatorių establishmentą!

Blaivaus proto balsas:

„Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas, siekiantis būti perrinktas 2024 m., ketvirtadienį paskelbė vaizdo pareiškimą, kuriame ragino Ukrainoje nedelsiant užtikrinti "taiką" ir užbaigti su „visu globalistiniu neo konservatorių establishmentu.”

"Kiekvieną dieną, kai tęsiasi šis mūšis Ukrainoje, mes rizikuojame pasauliniu karu. Turime visiškai aiškiai pasakyti, kad mūsų tikslas yra nedelsiant visiškai nutraukti karo veiksmus. Turi būti nutrauktas bet koks šaudymas. Tai yra pagrindinis klausimas. Mums nedelsiant reikia taikos", - sakė jis vaizdo įraše, kaip teigiama stenogramoje.

Vaizdo įraše D. Trumpas peikė prezidento Joe Bideno vadovavimą ir sakė: "Niekada nebuvome arčiau Trečiojo pasaulinio karo nei šiandien, kai mums vadovauja Joe Bidenas."

"Pasaulinis konfliktas tarp branduolinių galybių reikštų mirtį ir sunaikinimą tokiu mastu, kokio žmonijos istorijoje nėra buvę. Tai būtų branduolinis Armagedonas. NIEKO nėra svarbiau nei išvengti šio košmaro. Mes jo išvengsime. Tačiau mums reikia naujo vadovavimo", - sakė jis.

D. Trumpas taip pat paragino išardyti "visą globalistinį neokonservatorių establishmentą, kuris nuolat velka mus į nesibaigiančius karus, apsimesdamas, kad kovoja už laisvę ir demokratiją užsienyje, o čia, namuose, paverčia mus trečiojo pasaulio šalimi ir trečiojo pasaulio diktatūra".