Kairieji džiūgavo dėl sausio 6 d. riaušininkų persekiojimo, o dabar tai naudojama prieš juos "policininkų mieste"

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://thefreethoughtproject.... 2023-03-17 20:16:00, skaitė 258, komentavo 0

Kairieji džiūgavo dėl sausio 6 d. riaušininkų persekiojimo, o dabar tai naudojama prieš juos

Valstybės galia niekada neturėtų būti didinama, kad ir kaip tai tuo metu atrodytų politiškai naudinga

"Nedrįskite jų vadinti protestuotojais", - garsiai pasakė Joe Bidenas po to, kai daugmaž neginkluota minia Trampą palaikančių chuliganų įsiveržė į Kapitolijų ir fotografavosi su policininkais, kabojo ant gegnių, sėdėjo politikų kėdėse ir vogė suvenyrus, tarsi būtų buvę broliukai. "Jie buvo siautėjanti minia. Sukilėliai. Vidaus teroristai. Viskas paprasta. Taip paprasta", - sakė jis, vėliau riaušes palygindamas su "maišto aktu".

Nors apie tai, kas tą dieną vyko Kapitolijuje, neabejotinai buvo atskleista nemažai faktų, pavyzdžiui, kad smurtą naudojo labai maža saujelė tų, kurie buvo apgauti manydami, kad gali pakeisti rinkimų rezultatus, didžioji dauguma jų buvo visiškai taikūs. Nepaisant šio fakto, politikai, siekiantys kurstyti baimę ir neapykantą Amerikoje, nuolat mini šį įvykį, tarsi tai būtų viena iš tamsiausių dienų Amerikos istorijoje, jei ne pati juodžiausia.

Vienas iš labiausiai išprotėjusių požiūrių, kurį matėme, yra politikų palyginimas su rugsėjo 11-ąja... diena, kai buvo nužudyti tūkstančiai amerikiečių. Nepaisant to, ką teigė žiniasklaida, tą dieną niekas nebuvo nužudytas, išskyrus Ashli Babbitt - ir ji buvo riaušininkė, o ne riaušininkų auka.

Dėl melo ir pusiau tiesos apie tos dienos tikrovę šimtai žmonių buvo apkaltinti ir uždaryti į narvus pernelyg ilgam laikui. Valstybė pasinaudojo šia akimirka kaip priemone išplėsti tai, kas laikoma "ekstremizmu" ir "vietiniu terorizmu", o neseniai sostinėje pasirodę vaizdo įrašai, kuriuose užfiksuota, kaip policininkai vedžioja Q-Anon šamaną, rodo, koks iškreiptas yra jų požiūris.

Vadinamasis "QAnon" šamanas Džeikobas Šanslis (Jacob Chansley) už savo vaidmenį JAV Kapitolijaus riaušėse buvo nuteistas 41 mėnesiui kalėjimo. Jis buvo neginkluotas, turėjo policijos palydą ir nepadarė žalos nė vienam žmogui. Čanslis yra vienas iš daugiau kaip 400 žmonių, kurie susidūrė su panašiu persekiojimu, ir nors daugelis iš šių žmonių nusipelnė kalėjimo už tos dienos nusikaltimus, kiti pateko į politikos pinkles ir yra aukojami ant didžiosios vyriausybės altoriaus kaip pavyzdžiai.

Deja, per pastaruosius dvejus metus kairieji džiūgavo dėl šio persekiojimo ir visų su juo susijusių asmenų persekiojimo. Jie ne tik tylėjo, kai "vidaus terorizmas" buvo naudojamas Amerikos policinei valstybei plėsti, bet ir prašė to daryti. Praėjusiais metais Atstovų Rūmai priėmė Vidaus terorizmo prevencijos įstatymą, kurio paskata tapo sausio 6 d. ir šaudymas Bufalo mieste, o dabar viščiukai grįžta namo.

Praėjusiais metais TFTP įspėjo apie federalinės valdžios norą prastumti Patriot akto materialinės paramos nuostatos, pagal kurią baudžiama už materialinės paramos teikimą užsienio teroristinei organizacijai, įtrauktai į sąrašą, versiją šalies viduje.

Įspėjome, kad šiame įstatyme "parama" yra plačiai aiškinama sąvoka, kuri gali apimti dalyvavimą propagandinėje veikloje, pilietinį protestą, lėšų rinkimą ir net narystę grupėse, nereikalaujant įrodyti jokio ryšio su terorizmo skatinimu. Nurodėme, kad tai gali apimti dešimtis milijonų amerikiečių.

Atspėkite ką... dabar taip ir yra.

Šiuo metu Atlantoje, Džordžijos valstijoje, vyksta masiniai politinių aktyvistų protestai, kuriais siekiama užkirsti kelią "policininkų miesto" statybai. Policininkų miestas - taip vadinamas monumentalus policijos mokymo centras, kuris, kaip teigiama centro interneto svetainėje, turėtų kainuoti 90 mln. dolerių ir užimti daugiau kaip 85 akrų plotą, o "likusi 265 akrų ploto teritorijos dalis turėtų būti skirta žaliesiems plotams".

Nors didžiulės policijos ir (arba) karinės bazės statyba Atlantos apylinkėse sukėlė pasipiktinimą, pranešama, kad centras taip pat išnaikins didelę dalį seno miško. Jau kelis mėnesius žmonės protestavo prieš "Cop City" statybą ir kelis mėnesius už tai buvo areštuojami.

Tos pačios ekspansinės policinės valstybės galios, kuriomis kairieji džiaugėsi po sausio 6 d., dabar naudojamos prieš juos. Kaip praneša "Intercept", iš viso 42 kovos "Stop Cop City" dalyviams dabar pateikti valstybiniai kaltinimai dėl vidaus terorizmo, nes prieš tai per pastaruosius du mėnesius dėl tokių pat menkų priežasčių tokie pat kaltinimai buvo pateikti 19 asmenų.

"Tai kolektyvinė bausmė. Policija bando de facto nustatyti normą, kad kiekvienas, kuris prisideda prie politinio judėjimo, bus užpultas ir apkaltintas už bet kurio kito to judėjimo rėmėjo veiksmus", - sakė Atlantos solidarumo fondo Atlantoje organizatorius Marlonas Kautzas. "Kaip teisėsaugos strategija, tai visiškai nekompetentinga ir nesuprantanti, kaip veikia įstatymas. Tačiau kaip politinio judėjimo slopinimo strategija ji turi daug prasmės".

Atrodo, tarsi TFTP ir visi kiti, kurie nėra apakinti partinės politikos, būtų tai sakę nuo pat pirmos dienos.

Seniai laikas žmonėms pradėti suvokti, kad laisvė nėra kairiųjų ar dešiniųjų problema... tai žmogaus problema. Reikia ne rinktis tarp vienos ar kitos despotiškos valdžios, o pripažinti, kad pati valdžia yra problema ir kad ji niekada neturėtų būti plečiama - kad ir kaip tai tuo metu atrodytų politiškai naudinga. Atėjo laikas suvokti, kad kalbama ne apie kairę ir dešinę, o apie mus ir valstybę.