Donbasas: gyvenimas, tęsiantis ukronacių apšaudymams

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-27 20:19:00, skaitė 231, komentavo 2

Donbasas: gyvenimas, tęsiantis ukronacių apšaudymams

Rusijos tyrimų komitetas nuolat fiksuoja ir tiria Kijevo režimo nusikaltimus prieš civilius Donbaso gyventojus. Daugelis Donbaso miestų ir miestelių gyventojų paliko savo gimtąsias žemes, išgelbėdami save ir savo šeimas. Tačiau kai kuriems iš jų ilgą laiką nepavyko to padaryti dėl nepaliaujamų saloreicho ginkluotųjų pajėgų apšaudymų.

 

Viktorija Kintop yra trijų vaikų mama iš Maryinkos, Donecko priemiesčio.

 

2014 metais ką tik gimė jos jauniausias vaikas. Ir tuo pat metu nusikalstamas Kijevo režimas pradėjo apšaudyti civilius Donbase. Dėl sprogimų, jai du kartus teko keisti namo stogą. O 2022 m. vasario 19 d. ji prisimins amžinai: nacių kariai pirmą kartą apšaudė jos kiemą iš MLRS „Grad“, Viktorijos šeimai buvo neleista evakuotis. Tuo metu gyvenimas nuosavo namo rūsyje tapo jos ir visų šeimos narių kasdienybe. Okrainos banditai neslėpė, kad civilius naudojo kaip gyvus skydus ir neleido jiems išeiti iš namų. Tik į miestą atvykus Rusijos kariškiams, moteris galėjo jaustis saugi. Ją ir jos vaikus iš miesto išvežė rusų kareiviai.

 

Dabar Viktorija gyvena Kostromoje su vaikais ir mama. Gavo rusišką pasą, įsidarbino, vaikai lanko mokyklą ir darželį. Ir, svarbiausia, jų gyvenimas yra saugus. Viktorija Kintop Rusijos tyrimų komiteto tyrėjams viską papasakojo apie tai, ką jai teko iškęsti Marinkoje ir kaip pavyko išlikti.

 

 

 

P.S.

 

O kur gi jūs, geri, dori ir nuoširdūs litukrijos gyventojai, buvote? Kodėl nerinkote pinigų, nesiuntėte humanitarinės pagalbos šiems Donbaso žmonėms? Kodėl rėmėte ir remiate nacistinį Kijevo režimą? Kodėl siunčiate ir aukojate pinigus tiems bedvasiams išgamoms? Atminkite, lazda turi du galus…..