Vilniaus mero patarėjas Karolis Žukauskas dirba dieną naktį, kad RUSIJOS draugams dienos būtų sunkios

Autorius: Karolis Žukauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/zalza... 2023-04-02 03:21:00, skaitė 578, komentavo 7

Vilniaus mero patarėjas Karolis Žukauskas dirba dieną naktį, kad RUSIJOS draugams dienos būtų sunkios

Sunkios dienos rusijos draugams Lietuvoje.

Paleckio draugas ir keliautojas po rusiją bei baltarusiją Kazimieras Juraitis vakar paskelbė, kad Youtube be jokio įspėjimo vienu metu uždarė visus tris jo kanalus. Liūdesėlis pas Juraitį ir pas kitus vatnikus FB šiuo metu. Čia padėkoti reikia Debunk.org - jie analizuoja pažeidimus ir praneša Youtube, šįkart Youtube įsiklausė ir sureagavo.

Žurnalistu apsimetantis našarnikas Vladimir Vodo, po mano paskelbto įrašo apie jį, iškart sureagavo - išsitrynė iš savo FB visą informaciją apie jo biografiją, taip pat paslėpė ir visus savo įrašus, paliko juos matomus tik draugams. Bet įdomesnių jo įrašų kopijas buvau pasidaręs, sudėjau čia į docsą: https://bit.ly/42TKfzu. Dar įdomu, kad po paskelbimo dingo ir vienas archyvinis APnews.com straipsnis, kuris užsimena apie tai, kaip ir kada Vodo atsirado Lietuvoje. Negi Vodo išprašė APnews, kad jie ištrintų šį straipsnį? Bet interneto archyvų neištrinsi, jie lieka: http://bit.ly/3zqzpDi. O sprendžiant iš visų komentarų, Vladimir Vodo lankėsi visuose įmanomuose Vilniaus renginiuose, bet ši gyslą jam užsiraukė - jau išmetamas iš renginių, į kuriuos dabar bando patekti net ir su svetima pavarde.

Janutienės OpTV Plius kol kas vargiai gali pasigirti tuo, ką turėjo senesnis ir beveik blokuotas jos kanalas OpTV. Senesniame ji buvo sukaupusi 60 tūkst. prenumeratorių, naujasis OpTV Plius, kad ir kiek besistengtų jį reklamuoti, kol kas turi tik 8,4 tūkst. prenumeratorių. Atitinkamai mažiau peržiūrų, mažiau ir pinigėlių iš reklamos, ups.

Vienas įžūliausių Lietuvos vatnikų, žurnalistu apsimetantis Laurynas Ragelskis vakar pasiskundė, kad naktį buvo sudegintas jo automobilis. Žinoma, net ir su vatagalviais nereikėtų kovoti barbariškomis priemonėmis, bet čia jau palikim teisėsaugai. Įdomiau jo žmonos reakcija, kuri FB paskelbė įrašą (https://bit.ly/3m0WNnO), prašantį aukoti jos šeimai, ir jame savo vyrą apibūdina taip: “Už ką žmogus, lojalus savo šaliai, savo tautai, besilaikantis visų moralės normų, gerbiantis ir pripažįstantis visas civilizuoto pasaulio laisves, teises ir pareigas, tampa atstumtuoju, paribio atmata, vatniku?”. Gerb. Ingrida, gal jūs ne su tuo Laurynu Ragelskiu gyvenate? Gal jums reikėtų pažiūrėti jo Youtube ar paskaityti jo Telegramą? Ar jis namuose irgi elgiasi taip pat šlykščiai, kaip viešumoje?

Štai užvakar Ragelskis darė eilinį savo šou iš renginio - šįkart NATO dienos minėjimo. Sukarpiau iš pusantros valandos jo video keletą vietų, kur jis lenda prie valstybės vadovų, apsimeta žurnalistu, nepaiso apsauginių, tyčia erzina juos, suprasdamas, kad tokiam vatagalviui jie neturi teisės vožtelti į snukelį. Geležinę kantrybę turi turėti apsauginiai, kai tokia įkyri musė eina su kamera iš paskos, filmuoja ir zyzia. O tuos kelis šventės dalyvius, kurie atpažino Ragelskį ir bandė jį pasiųsti velniop, Ragelskis išdėjo į šuns dienas nesivaldydamas. Pagarba jiems, kurie bandė Ragelskiui trukdyti - tikrai nepyksiu, jei kažkas netyčia slystelėjęs su kava aplies jo kamerą. Netyčia juk, kam nepasitaiko.

https://www.youtube.com/live/fvShUxzWVR0?feature=share

Dar keisčiau, kad tas šiukšlė filmavo NATO ginklus ir kalbino karius - suprantu, kad renginys viešas ir bet kas tą galėjo daryti, ir turbūt slaptos info tokiuose renginiuose ir neparodysi, bet žinant, kad jis visą šią informaciją transliuoja dažniausiai rusiškai auditorijai, minčių gali kilti visokių. Bent jau kariai galėtų įsidėmėti jo veidą ir neatsakinėti į jo klausimus - perdaviau info Krašto apsaugos ministro komandai, kad Ragelskį tokiuose renginiuose laikytų per patrankos šūvį nuo bet kokios informacijos.

Ir čia dar ne Ragelskio problemų pabaiga - prie turimų dviejų ar trijų bylų jam prisidės dar viena, nes policija pradėjo tyrimą pagal mano pareiškimą dėl vieno video, kuriame jis mane atvirai vadina žydšaudžiu ir pan. kliedesiais. Už kalbeles reikės atsakyti.

Va čia toks #RadaromApsivalom reziumė. Nepraeikit pro mėšlą - jei pamatot internete jų kliedesius, kaip minimum galima reportinti. Jei tai rimčiau nei eiliniai kliedesiai - tegul patikrina epolicija.lt. Jei pamatot renginiuose Vladimir Vodo ar Lauryną Ragelskį - spirkit lauk, nė vienas jų nėra žurnalistas, kad ir ką berėktų. Pasitelkit fantaziją - trukdykit Ragelskiui filmuoti kad ir su skėčiu arba šalia jo tiesiog garsiai paleiskit muziką per telefoną.