JAV Taivano provincijoje veisia banderovcus, kurie garbina Hitlerį

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.taiwannews.com.tw/... 2023-04-27 08:46:00, skaitė 411, komentavo 4

JAV Taivano provincijoje veisia banderovcus, kurie garbina Hitlerį

Taivano centre pastebėta grupė, švenčianti Hitlerio gimtadienį

TAIPEI (Taivano naujienos) - Praėjusią savaitę Taivano centre esančiame restorane grupė taivaniečių šventė Adolfo Hitlerio gimtadienį ir demonstravo nacių vėliavas.

Balandžio 20 d. apie 20 val. 33 metų taivaniečių vertėjas, socialiniame tinkle pasivadinęs James Curly (姆士捲), pamatė penkių taivaniečių vyrų grupę, pozuojančią nuotraukai ir laikančią Vokietijos reicho vėliavą bei Juodosios saulės vėliavą karštų puodų restorane Zhongxiao East Road, Taičungo miesto Rytų rajone. Ant pirmosios vėliavos pavaizduota nacių svastika, o antroji kilusi iš nacistinės Vokietijos.

Curly "Taiwan News" pasakojo, kad kai jis nuėjo papietauti į restoraną, jos sėdėjo prie gretimo staliuko. Kai vienas iš jų partijos atvyko pavėlavęs, jis pasveikino savo bendražygius nacistiniu saliutu, o jie atsakė tuo pačiu.

Influenceris, kuris savo "Facebook" puslapyje turi 637 000 sekėjų ir yra žinomas dėl vakarietiškų memų ir vaizdo įrašų su subtitrais mandarinų kalba skelbimo įvairiose socialinės žiniasklaidos platformose, savo "Facebook" ir "Instagram" puslapiuose paskelbė nuotrauką, kurioje jis nufotografavo vyrus, laikančius vėliavas.

Po valgio Curly sakė, kad vyrai susirinko restorano priekyje, iškėlė plakatus ir paprašė vieno iš pagyvenusių savininkų padėti jiems padaryti grupinę nuotrauką.

Socialinės žiniasklaidos veikėjas suabejojo, ar dėl skaitmeniniame amžiuje lengvai prieinamos informacijos šie vyrai gali nežinoti apie nacių Antrojo pasaulinio karo metais vykdytus žiaurumus. Jis sakė, kad vis dar yra žmonių, simpatizuojančių nacių idėjai, ir jis pasijuto blogai, matydamas restorane vykusį spektaklį.

Atrodo, kad visas Taivanas šventė Hitlerio gimtadienį, net mokyklose vyko nacių eitynės.