Umanas 04/28/23 - kas, kam ir už ką neturėtų atleisti

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-04-30 03:13:00, skaitė 630, komentavo 14

Umanas 04/28/23 - kas, kam ir už ką neturėtų atleisti

Man atrodo, kad zelionkos „generolai“ tyčia bando numušti rusiškas raketas virš Okrainos miestų. Kad vėliau atsirastų daugiau galimybių sėti neapykantą paprastų okrainiečių galvose.

Šiandien, po dar vienos raketos smūgio į gyvenamąjį namą Umane, kaip ir anksčiau, Kijevo propagandos sąvartynuose kilo isterija, tema „neužmiršime, neatleisime“ ir ne vienas užduoda paprastą klausimą, kodėl staiga į daugiabutį pataikė rusiška raketa? Juk jei gyvenamieji Okrainos namai būtų rusiškų raketų taikiniai, tai pusė Okrainos jau būtų griuvėsiuose. Bet ne. To nėra. Be to, daugeliu atvejų, Kijevo propaganda teigia, kad smūgius, sukėlusius tokias pasekmes (pradedant nuo Kijevo 2022 m. vasario mėn.), tariamai surengė Rusijos S-300.

Ir visa tai skirta visiškiems idiotams, kurie nežino, kad S-300 yra priešlėktuvinė raketa, kuri skirta tik vienam tikslui – numušti priešo lėktuvus ir raketas, vadinasi, visa tai yra veiksmų pasekmė. Veiksmų tų niekšų, kurie labai stengiasi numušti Rusijos raketas virš Okrainos miestų. Nors kartais tai gali būti to paties S-300 numuštos rusiškos raketos pasekmė. Tai faktas, kuris nekeičia pagrindinio dalyko.

Ir svarbiausia, kad tie, kurie davė nurodymą pastatyti S-300 kompleksus (ar kitas karo priemones), vykdo karo nusikaltimus. Ir jie turi būti teisiami, pritaikant aukščiausią bausmės formą.