Nebijokite, viskas bus dar blogiau.

Autorius: Viktoras Jašinskas Šaltinis: https://www.facebook.com/Vikto... 2023-05-03 13:29:00, skaitė 565, komentavo 5

Nebijokite, viskas bus dar blogiau.

Sankcijos veikia, recesijos nebus, Vakarai kaip niekada vieningi, laikykite grynuosius bankuose, investicijos ateina, atlyginimai auga greičiau nei infliacija, bankų sektorius stabilus, slava ekanamystams!

,,Bankų krizė Amerikoje baigėsi" - sakė didžiųjų bankų valdytojai, Federalinio Rezervo atstovai, iždo sekretorė ir amžini politikai.

,,Lietuva išgyvena ekonominį stebuklą, ačiū Euoropos Sąjungai' - iš visų mikrobanginių rėkė LT ekanamystai ir JAV vasalai.

Biržos ir skaičiai rodo visai ką kitą. Tik pamanykite, Lietuvoje recesija, o Amerikėje dar visa krūva bankų ant bankrotų ribos. Ekanamystai mirkčioja ir stebisi - tai taip netikėta, kaip perkūnas iš giedro dangaus. Realy... Kiek apie tai rašiau, kad tai neišvengiama. Visokie dubnikai ir mačiuliai komentavo, kad kliedžiu, Vakarai niekada nebuvo tokie stiprūs ir vieningi.

Pažiūrėsime į tą vienybė, kai ši supuvusi, Breton Vudse sukurta sistema sugrius. Visi puls gelbėti savo šiknas ir mes liksime ant ledo. Labai norėsiu pažiūrėti į tų pseudoegzpertų veidus ir jų nunulintas sąskaitas. Norėsiu išgirsti jų siūlomus sprendimus.

Nebijokite, viskas bus dar blogiau.