Advokatas Erikas Pavlovičius apie konkursą „Lietuvos balsas“. Aš jam pritariu

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-05-03 17:39:00, skaitė 891, komentavo 26

Advokatas Erikas Pavlovičius apie  konkursą „Lietuvos balsas“. Aš jam pritariu

Advokatas Erikas Pavlovičius apie konkursą „Lietuvos balsas“ pasakė (video 59:25):

Jeigu Lietuva yra įmonė, o ne valstybė, tai vakar mačiau „Lietuvos balsas“, tai Lietuvos respublikos balsas buvo juodaodis. Aš nieko prieš dainininką, bet gal tai ne lietuvis, aš taip galvoju, tada tokia laida neturėtų būti „Lietuvos balsas“, o tokia laida turėtų būti greičiausiai pavadinta „Balsas Lietuvoje“. Tai tada būtų teisinga.

Aš nieko prieš šį dainininką, bet jei tai Lietuvos, tai juodaodis ar kitatautis, aš nieko nenoriu pažeminti šioje dalyje, jei jis nėra Lietuvos respublikos pilietis, nežinau ar tai buvo teisinga. Lietuvos balsą padaryti kažkurios Afrikos valstybės dainininką Lietuvos ikona.

Tai buvo priimta ne dėl to, kad jis džiaugėsi ir sakė „Slava Ukraine“, ar „aš afrikietis“, ne dėl to, o dėl to, kad tai buvo strategija. Tiesiog parodyti, kad mes niekas, tiesiog parodyti ideologijos pradžią.

Tiesiog parodyti, kaip sakė viena konservatorė, kad Lietuva pati puikiausia, kai ji neturi sienų, tai suprantama neturi valstybės, tai tiesiog gyvena kažkokia saujelė žmonių. Tai ir yra korporacija.

https://www.youtube.com/watch?v=cNWSe8f5NW4

Diana Mockutė Trečiakauskienė FB parašė:

"(...)Anyanya nuo 2009 m. gyvena Ukrainoje, pastarąjį laiką Bučoje. Ukrainoje baigė mediciną, pagal specialybę chirurgas, iš pašaukimo atlikėjas. Šią šalį vadina savo antraisiais namais.

Sveikas , stiprus (bent atrodo) vyras, medikas, tebevykstančio karo metu pabėgo iš antrųjų namų į Lenkiją, ten iš draugo sužinojo apie šalį, kurioje prieglobstininkai yra be proto mylimi, turi didesnes teises , nei patys lietuviai ir atvyko pažiūrėti, ar tiesa"(...).

Po konkurso sulaukiau dėdės skambučio iš Kauno. Jis piktinosi finalo balsavimo rezultatais, kurie labai staiga pakito Anyanya naudai, tendencingomis pagyromis jo atžvilgiu balsavimo metu. 

- "Lietuvos balsas" iš Nigerijos. Kas gali būti kvailiau? - sakė dėdė. Aš jam pritariau ir pratęsiau mintį:

"Kol dirbai Kauno Halėje, tuomet "Žalgiris" buvo lietuviškas, kaip ir pridera šį vardą reprezentuojančiai komandai, o dabar šioje komandoje pilna štai tokių juodaodžių anyanyjų. Ir eina, ir serga, ir pinigus moka... Pripratino kvailelių akis ir jie neskiria nei spalvų, nei Lietuvos nuo Nigerijos. Tai baisi mūsų Tautos tragedija ir gudrus globalistų planas, kad nacionalines valstybes naikinti."

Mane galima rasti: VK https://vk.com/id460381786, Telegram  https://t.me/lebionka,

https://faktai1001.blogspot.com ir https://lebionka.blogspot.com (vpn).