Protasevičius paleistas. Ką aš apie tai manau

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-05-23 00:40:00, skaitė 704, komentavo 10

Protasevičius paleistas. Ką aš apie tai manau

Protasevičiui, kuris anksčiau buvo gavęs 8 metus kalėjimo, buvo suteikta Prezidento Aleksandro Grigorjevičiaus Lukašenkos malone. Ir šiandien jis jau paleistas.

Kodėl tai atsitiko?

Iniciatyvus bendradarbiavimas su Baltarusijos KGB, visų bendrininkų pridavimas, opozicijos sąvartynų atskleidimas, telegramų kanalo priežiūra ir kt. ir taip toliau - viskas padėjo.

Ir skirtingai nei jo draugė Sapiega (kurios protėvius litukrijos melo skleidėjai atseit kildino iš bajorų Sapiegų), Protasevičius jau laisvėje.

Asmeniškai jis padarė teisingą pasirinkimą, ir Baltarusijos KGB iš to gavo nemažą naudą.

Ironiška, kad dabar litukrijos „kovotojai“ ir oficialūs purvo skleidėjai neprisimena šauksmų „laisvė Protasevičiui“ .

Ironiška, kad būtent Lukašenka išlaisvino Protasevičių, kuris ragino jį nuversti 2020 m.

Nenustebsiu, jei vėliau jis pradės dirbti Baltarusijos televizijoje, kaip jau buvo nutikę Voskresenskiui, dirbusiam Babarikoje (ekstremistinė kloaka, finansuojama iš netolimo užsienio).

P.S.

Manau, kad Protasevičiaus prisipažinimai ir informacija, smarkiai sujaukė litukrijos spec. tarnybų planus ir toliau kenkti mūsų broliams baltarusams. Puikus strateginis Baltarusijos Prezidento ėjimas. Ir čia tik pusė žingsnio.

P.P.S.

O zmagarams, kiurksantiems litukrijoje ir laukiantiems prie jūros gero oro, siūlau rašyti nuošidžius prisipažinimus Baltarusijos Respublikos teisėsaugai. Gal ir jūsų pasigailės. Tik prieš tai teismas turės įvertinti jūsų veiksmus...