Per naktį Lietuvoje įkurta dar viena partija, žadanti užimti valdžią

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/per-... 2023-05-26 18:06:00, skaitė 628, komentavo 7

Per naktį Lietuvoje įkurta dar viena partija, žadanti užimti valdžią

Šią naktį buvo įkurta dar viena partija, kažkuo panaši į “Celofano partiją”, į kurią yra kviečiami visi. Ir visai nesvarbu, kad partija neturi nei programos, nei jokių gairių (“Celofano partijos” stojimo anketą rasite čia). Svarbiausia yra vienytis ir kažką veikti. Nusprendėme veikti šiek tiek gudriau ir įkurti dar geresnę – “Agroplėvelės partiją”, panašiu pavadinimu į “Agrokoncerną” (čia specialiai, kad Karbauskio fananatikus nuviliotume).

Vienu žodžiu, partija yra labai lanksti visiems (kaip agroplėvelė) ir dirbs su visais – net nesvarbu dėl ko, svarbiausias jos šūkis “Užimti valdžią!”. Partijos pirmininku yra siūlomas Vilmantas Povilaitis, o jos pavaduotoju – Kazimieras Juraitis (pirmininku jis negali būti, nes reiks daug važinėti, o, kaip žinote, Juraitis neseniai pragėrė teises). Pagrindinis partijos draugas bus Artūras Orlauskas (nes jis už Europos Sąjungą) ir visi kiti maršistai. Ateityje svarstysime apsijungimą su “Celofano partija”, bet su viena sąlyga – kad pavadinimas išliks “Agroplėvelės partija”.

“Agroplėvelės partija” ateinančiuose Seimo rinkimuose laimės mažiausiai 100 mandatų, todėl stokite visi: visai nesvarbu kokių religinių įsitikinimų bebūtumėte, politinių pažiūrų, ar jūs alkoholikai, ar narkomanai, ar vagys, ar sukčiai, ar banditai – svarbiausia yra būti vieningais ir nebūtina būti protingais.

Visi gausite po savo pyrago gabalą, o užėmę valdžią, dalinsimės viskuo tik tarp savų (kai laimėsime rinkimus). Mūsų programa yra labai aiški ir konkreti – nugalėti dabartinę sistemą, leftistus, landsbergistus, liberalus, skvernelinius ir juos pasodinti į kalėjimą už turto nusisavinimą ir nepasidalinimą su paprastais žmonėmis. Taigi, programa tokia:

  1. Mūsų programoje numatoma panaikinti draudimus alkoholio prekybai, panaikinti draudimą važinėti girtiems už vairo, jeigu šalia vairuotojo sėdės blaivus žmogus (arba šiek tiek išgėręs).
  2. Sumažinsime darbo savaitę iki 4 dienų!
  3. Minimalus atlyginimas bus 6000 eurų (į rankas).
  4. Rusą siųsime ir toliau kuo toliau kartu su visais karabliais.
  5. Ukrainai padėsime atstatyti sugriautus miestus.
  6. Kiekvienas Lietuvos pilietis gaus paskyrą lengvatinėmis sąlygomis įsigyti BMW arba Audi automobilį (kiti gamintojai tiesiog nepasiūlė gerų sąlygų, todėl konkursą pralaimėjo).
  7. Uždrausime blokavimus feisbuke
  8. Delfi, 15min, LRT, LRytą nacionalizuosime ir tai taps mūsų žiniasklaida (partijos).
  9. Teismus padarysime teisingus.
  10. Policiją priversime tarnauti žmonėms.
  11. Prokuratūrą priversime dirbti liaudžiai ir priversime į kalėjimus sukišti landsbergistus ir visus leftistus.
  12. Uždrausime LGBT propagandą ir apskritai apie juos kalbėti.
  13. Uždrausime genderizmus.
  14. Ir toliau palaikysime Europos Sąjungą.

Junkitės į mūsų partiją ir veikime kartu! Mūsų el. paštas: agroplėvelė@debilai.lt

P.S. Ruoškitės kovai – gaminkite vėliavas (jas galima pasigaminti iš agroplėvelės – išmatavimai 1m x 2m). Tinka tik juoda plėvelė, iš baltos nesigaminkite, nes pagalvos, kad pasiduodame. Būkite pasiruošę ir neužilgo savo vėliavomis užklosime Seimą.

Lietuvos masonai