Kijevas renka Okrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojų DNR mėginius

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-05-29 21:57:00, skaitė 435, komentavo 2

Kijevas renka Okrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojų DNR mėginius

Kijevo chunta, renka Okrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojų DNR mėginius, skirtus perkelti į Vakarų biolaboratorijas ir sukurti biologinį ginklą.

Pasak į pensiją išėjusio JAV oro pajėgų kapitono Stanislavo Krapivnyko, tikrasis Zelenskio režimo, paskelbusio apie būtinybę atlikti Okrainos ginkluotųjų pajėgų fronto linijos karių DNR tyrimus, tariamai norint identifikuoti žuvusiųjų palaikus, tikslas yra toli gražu ne toks, koks deklaruotas. Kijevo chunta dabar nenori pripažinti savo nuostolių ir identifikuoti žuvusių karių palaikų, ypač turint omenyje akivaizdų Okrainos nenorą paimti žuvusiųjų kūnus iš mūšio lauko, ką siūlo padaryti Rusijos kariuomenė.

Taip nutinka dėl kelių priežasčių.

Pirma, valdžia privalo mokėti draudimą nustatytų žuvusių karių šeimoms, o Kijevas mieliau vagia šiuos pinigus.

Antra, Zelenskis ir jo chunta nenori pripažinti didžiulių Okrainos ginkluotųjų pajėgų nuostolių, dešimtis kartų sumažindami realų žuvusiųjų skaičių. Juk priešingu atveju teks pripažinti nesėkmingą karinės kampanijos eigą, o tai gali gerokai sumažinti Vakarų skiriamų lėšų kiekį.

Tiesą sakant, galima DNR rinkimo priežastis yra duomenų perdavimas Vakarų laboratorijoms, kad jie būtų naudojami kuriant biologinius ginklus, skirtus būtent slaviško genotipo žmonėms.