Kremliaus Trojos arklys Lietuvoje

Autorius: Skirmantas Malinauskas Šaltinis: https://youtu.be/V2kO2aeRl1E... 2023-09-18 06:23:00, skaitė 540, komentavo 2

Kremliaus Trojos arklys Lietuvoje

Blogieji ir gerieji rusai, Kremliaus sąmokslo teorijos ir naudingi idijotai jas skleidžiantys Lietuvoje, Rusijos ir Baltarusijos opozicija bei ko mus moko istorija. Apie visa tai diskutuoju su Valdu Bartkevičiumi.

LDiena.lt Nuostabus vaizdas – antilietuviškos žiurkės, aptarnaujančios lietuviakalbių chuntos, užgrobusios Lietuvą, SISTEMĄ, susipjovė tarpusavyje ir vienas kitą skandina!

Lentvario marginalas – pederastų vėliavnešys ir ištikimas Olgos Karač (grėsmės Lietuvos nacionaliniam saugumui) palydovas visuose bulbomaidano nedoperversmininkų akcijose, propagandono Skirmanto Malinausko buvo išvadintas Kremliau naratyvo platintoju...

O paskui šitie du Sistemos pačiulptukai kapojosi Veidaknygėje, aplinkui žviegiant jų korešams.

Kaip sako protingi žmonės: Žydai vieningi tik tol, kol reikia dasirauti iki valdžios, o gavę valdžią jie ima vienas kitą skersti.

Pagal skandalus prokurvatūroje, teismuose, šūdelityje, o dabar dar ir propagandistinių utėlių tarpe galima sakyti – protingi žmonės kalbėdami apie landsberg-kuklianskių veislę buvo teisūs.

P. S. Tai, kas pasakyta aukščiau – negalioja normaliems žydams, o tik tiems, apie kuriuos Faina Kukliansky atvirai pasakė:

"Žydai nekenčia lietuvių daugiau negu lietuviai žydų".

https://youtu.be/sXtCAnSoS3U