Ledas pajudėjo: Okraina jau išmetama už borto! Lanzberg sektos sekėjams neskaityti!

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-10-07 17:38:00, skaitė 867, komentavo 16

Ledas pajudėjo: Okraina jau išmetama už borto! Lanzberg sektos sekėjams neskaityti!

Vietoj epigrafo - tekstas adaptuotas banduomenės mentalitetui

Žinoma, kad net tokios minties negali sau leisti jokia lanzberg-šaikos fake news ir bet koks Litukrijos pindososinis prestitutas ar eurososinė žurnašliucha. Šitie pindosų visagalybės sektos liudytojai tegali klykti kaip skerdžiami - „Jie (vakaroidai) duos viską, niekas nespjaus į Okrainą, niekas neišdurs ukro-fiurerio!!!“

Alio, tupa banduomene ir šaikos užbalvoninti zombiai! Jau dabar yra metamas per bortą ukroreichas, išduriamas ar dar kaip ten kitaip iškreiptai jis apturimas!!! Tratina per visus galus ir visais aspektais!!!

Pindostanas neduoda pinigų, Jevrosojūzas neduoda pinigų.

Pindostanas neduoda ginklų, Jevrosojūzas neduoda ginklų, Britonai neduoda ginklų. Net Slovakija neduoda ginklų.

Pindosų sprendimas nebeduoti pinigų Okrainai tenkina visus. Respublikonai pateiks tai savo rinkėjams kaip pergalę, o demokratai savo rinkėjams pasakys: „Tai respublikonai yra kalti dėl pralaimėjimo Okrainoje, jie yra išdavikai ir Putino agentai“. Tarp kitko, tai ir vieniems ir kitiems iš gyliai ir aukštai nusispjauti į tai ką sako ar rašo jų oponentai – jie "apdirba" savo segmentą, o jų elektoratas „priešiškos propagandos“ nei klausosi, nei kaip kitaip ją priima. Todėl kaip rezultatas - VISI yra laimingi, visus tenkina Okrainos išmetimas už borto, išdurimas ar dar koks ten apturėjimas iškreiptu būdu.

„Politico“, „Associated Press“, „Daily Telegraph“ tiesiog lipdami viens per kito galvas ir perrėkdami kits kitą skelbia: „Ginklų daugiau nebėra, mes mielai duotume, bet viskas baigėsi“, su akivaizdžia užuomina į tokią aliuziją -  „Mes tiems bukiems aborigenams mes davėme ginkluotės net trims karams, o šita tupa bydlo tiesiog viską ėmė ir prapi$o".

Atkreipkite dėmesį į skandalo su su klouno Zelios boba istoriją. Autoritetingas konservatorių leidinys „The Nation“ publikuoja iki ašarų graudžią istoriją apie tai, kaip bydlochabalka Olėna Zelenskaja atėjo į Niujorko „Cartier“ parduotuvę, ten nusipirko virš milijono dolerių vertės deimantų, sukėlė skandalą ir įžeidė afroamerikietę pardavėją.

Tai yra, kad akivaizdu:

a) korupcija;

b) “ji švaisto Pindostano mokesčių mokėtojų pinigus, kol jos šalis niurkosi kraujo klanuose“:

c) taip pat dar ir nukentėjusioji-atleistoji, tai - moteris-negrė-lesbijietė (na dėl lesbijietės tikrumo nėra, bet tai būtų ypač šiai istorijai tinkantis aspektas), tai yra ideali auka.

Tai dar kiečiau nei seneliui Stros-Kanui pakišta negrė viešbučio patarnautoja-prostitutė, norint jį išmesti iš TVF vadovo posto.

Pusantrų metų (o iki to dar aštuonerius metus) niekas nesijaudino dėl korupcijos Okrainoje. Nes korupcija (dėmesio!) - tai esminis ir būtinas kolonijinės valdymo sistemos elementas. Korumpuota kolonijos viršūnėlė su užsuktais ar suspaustais kiaušais, yra geriau nei sąžininga. Sąžiningi valdžios viršuje gali imtis ginti savo šalies interesus, gali net pradėti maištauti. O tie, kurie vagia ir yra susitepę kitokiais nusikaltimais, yra priklausomi ir paklusnūs. Be to, jų vagystės dažniausiai yra apmokamos iš tų lėšų, kurios gaunamos tos pačios kolonijos apiplėšimo procese.

Na po metų-trejų-penkerių jau bus galima pabėgusius kompradorus apkaltinti, nuteisti, išbuožinti, atimti iš jų viską kas buvo „sąžiningai pavogta“ ir dar visą tai pateikti tai kaip teisingumo ir teisėsaugos darbo darbo triumfą. Kvailas kiaulinas visada galvoja, kad jis yra pabėgimo bendrininkas, nors iš tikrųjų jis yra tik gyvas užkonservuotas maistas ateičiai jo šeimininkams. 

Netgi jeigu (kas yra be galo abejotina, nes resursai yra reikalingi sekančiam projektui) klouno Zelios režimui ir bus numesta paskutinė kelių milijardų dolerių "padačkė" (išmalda), tai ir tie du šimtai rublių neišgelbės Okrainos “demokratijos tėvo” (aliuzija į "12 kėdžių"). O maksimum tai tik pratęs režimo agoniją mėnesiui ar pusantro (vakaroidinėje spaudoje jau šmėžuoja atitinkami pareiškimai).

Vakaroididinėje valdymo sistemoje vyrauja projektinis požiūris. O kiekvienas projektas turi savo gyvavimo laiką, biudžetą ir baigties terminą.

Viskas. Projektas “Okraina” nepateisino lūkesčių, jis išmetamas už borto, kad pradėti naują projektą - “Taivanis”. Du projektus vykdyti vienu metu dvesiantis hegemonas nebeturi resursų. Lėšos įsisavintos, visi patenkinti (žinoma, išskyrus išnaudotus ukro-aborigenus, tačiau kam ir kada nors rūpėjo aborigenai?).

Okraina "ne šmagla" (nesugebėjo), ir dabar ji nebereikalinga, nes tik veltui eikvoja kurą.

O kariniam-pramoniniam kompleksui nereikia pergyventi dėl užsakymų – ju bet kokiu atveju bus, nes:

a) reikia papildyti išnaudotas atsargas;

b) laukia sekantis projektas, kurį įgyvendinant taip pat galima "įsisavinti" biudžetus;

c) nugalėjusi Rusija - tai "matote, yra grėsmė, todėl reikia dar daugiau pinigų!"

Visus tenkina Okrainos išmetimas už borto, ar išdūrinimas, kaip kam patinka.

Prieštarauja tik „Salivano grupė“, vaidindami (beje, labai neįtikinamai)  būrelį užkietėjusių „vanagų“-neokonų. Ir tai, prieštarauja tik todėl, nes projekte „Okraina“ jie sėdi ant biudžeto srautų įsisavinimo, o jau „Taivano“ projektui yra savi žmonės su “šviesiais nekorumpuotais” veidais - dalintis reikia. Salivanas niekur nesidės ir sutiks su Okrainos išmetimu už borto, jei jam taip pat bus duotas koks nors finansinis srautas įsisavinimui. Tokia jau ta  ciniška "realpolitik" oligarchinės santvarkos pasaulyje.

Vieninteliai kurių netenkina išmetimas už borto -  pačios Okrainos kompradorinis šūdelitis – klounas Zelia, Jerrmakas, Podoliakas, Danilovas ir kiti Kulebos bei Reznikovai. Jie priešinasi, atsisako derėtis, bando pademonstruoti: „Mes vis dar kažką galime!" (trigrašis - šūdą pamakaluoti jie tik ir gali).

O tai, kad jie atsisako vykdyti instrukcijas bandant užšaldyti veiklą (tada jie negalės taip vogti), tai jau yra jų bėda, ir įjungia tik dar papildomo cinizmo iš šeimininkų pusės - „Patys esate kalti“. 

Gaidžiai užtvare susigalvojo pamaištauti – kaladė-kirvis-puodas-buljonas.

Klouno Zelios režimas yra išmetamas iš balanso, tai yra - nurašomas. Kaip Zjemos režimas Vietname, kaip Gani režimas Afganistane.

Visa tai jau vyko mūsų pasaulyje pasaulyje, bukučiai lanzbergizmo ir grybovščynos liudytojai bei sekėjai, ir pasikartos dar ne kartą, ir ant jūsų parsidavėliškų kailių dabartinėje Litukrijos neišvengiamai taip pat. Standartiniai scenarijai - standartiškai ir baigiasi.

Na o kaip dainavo Fredis Merkuris - šou turi tęstis! Tačiau nuo senų aktorių publika jau pavargo. Todėl naujasis sezonas – su naujomis dekoracijomis.

P.S. Baltuosiuose rūmuose jau nebesiekiama, kad Kongresas skirtų Okrainai 24 milijardus dolarų, ir dabar sprendžia, kaip visokių "neaiškumų" Pindostano Atstovų palatoje sąlygomis tęsti Okrainos rėmimą, rašo „The Washington Post“, remdamasis šaltiniais.

P.P.S. Anksčiau Pindostano prezidento patarėju politiniais ir strateginiais klausimais, valdant Donaldui Trampui, dirbęs pindosinės politikos apžvalgininkas Stivas Benonas pareiškė, kad Kijevui neverta laukti „pagalbos“ iš vakaroidų. Apie tai rašoma Telegram-kanale „Resident“. Pažymima, kad tokios apžvalgininko išvados yra susijusios „su Atstovų palatos pirmininko Kevino Makartnio nuvertimu“. Būtent jis anksčiau aktyviai palaikė pagalbos Kijevui tęsimą. „Ir dabar jis susimokėjo, tame tarpe ir už slaptą susitarimą su demokratais Okrainos klausimu“, – pažymi blogo autorius.