Kada pas Igną Vėgėlę bus atliekamos kratos ir uždarinėjamos sąskaitos?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/kada... 2023-12-04 03:04:00, skaitė 708, komentavo 14

Kada pas Igną Vėgėlę bus atliekamos kratos ir uždarinėjamos sąskaitos?

Aš save laikau antisisteminiu, nes pas mane buvo atliekamos kratos, uždarinėjamos įmonių ir asmeninės sąskaitos, keliamos bylos, skiriamos baudos, su VSD pagalba buvo bandoma mane padaryti tautos priešu. O kiek dar iškeltų baudžiamųjų bylų…

Ir čia tik šast – iš niekur atsirado “antisisteminis” kandidatas, gelbėtojas, Lietuvos viltis – Ignas Vėgėlė, kuris giriasi, kad labai gerai gyvena ir jam nieko netrūksta. “Nesisteminis” Ignas Vėgėlė yra už žemės pardavimą užsieniečiams, už eurą, už ES, už NATO ir visas kitas niekšybes, kurias mums primetė landsberginė, socdeminė, skvernelinė, karbauskinė ir liberastinė valdžia.

Todėl, manau, kad galiu kritikuoti “antisisteminius” veikėjus ne vien dėl to, kad man tai leidžia daryti įstatymai, bet ir dėl to, kad turiu tam moralinę teisę!

Vėgėlė yra liaupsinamas sorošinių kontorėlių ir sorošinių žiniasklaidos priemonių, tačiau matau, kad daugeliui “protinguolių” tai jokių abejonių ir įtarimų nekelia. Pastebėjau, kad yra visus tuos “protinguolius” vienijantis veiksnys – rusofobija. Būtent ši sąlyga jungia visą palaikančiąją Vėgėlės publiką. Todėl drąsiai galiu teigti, kad Vėgėlės palaikantieji yra trumparegiai rusofobai, kuriems nesvarbu, kad į ES buvome įvaryti už alų, nesvarbu, kad į NATO buvome įvaryti pažeidžiant Konstituciją, ir visai nesvarbu, kad praradome savo valiutą – LITĄ! Tai už ką jūs, ponai? Jūs už tai, kad pažeidinėti įstatymus yra teisinga! Jūs esate Lietuvos išdavikai ir niekšai, atstovaujantys ne Lietuvos interesus, o iškrypėlišką JAV pasaulį su visais genderizmais ir kitais dalykais.

Dabar išvardinsiu pačius didžiausius “nesisteminius” išdavikus, kurie, mano manymu, yra politiniai ir patys didžiausi naudingi idiotai, kreipiantys Lietuvą pražūtinga kryptimi: Žydrūnas Savickas, Valdas Vižinis, Gediminas Paplauskas, Vitas Tomkus, Gintaras Tomkus, Vytautas Abraitis, Rūta Janutienė, Gintaras Furmanavičius, Audrius Butkevičius, Petras Gražulis, Viktoras Kura, Naglis Puteikis, Raimondas Šimaitis, Arnas Klivečka, Alvis Mozeris, Astra Genovaitė Astrauskaitė, Rimas Jankūnas, Laimis Žmuida, Viktoras Jašinskas, Nida Vasiliauskaitė, Darius Treciakauskas, Algimantas Rusteika ir kiti.

Daugelis Vėgėlės didžiausių palaikytojų yra teisininkai, tačiau kaip teisininkai, jie visiškai nemato problemos, kad Vėgėlė garbina CŽV kalėjimo vieną iš steigėjų Valdą Adamkų, nemato jokių įstatymų pažeidimų dėl referendumo į ES metu vykusių papirkinėjimų, nemato ir to, kad į NATO, referendumui neįvykus, buvome tiesiog įkišti apeinant įstatymus, nemato ir to, kad Minsko plente kartu su Tapinu ir Grybauskaite Vėgėlė kartu dalyvavo akcijose prieš Baltarusiją.

Akli kačiukai ar politiniai durniai? Sakyčiau, kad labiau politiniai durniai, matantys tik mažus fragmentėlius ir nesugebantys suvesti visko į bendrą vaizdą.

Taigi, kada Vėgėlei bus daromos kratos ir uždarinėjamos sąskaitos – juk jis nepalankus Landsbergių režimui, jis juk antisisteminis?! Niekada. Tik pats didžiausias kvailys gali Vėgėlę vadinti antisisteminiu.

Na, o dabar – fas! Pulkite, pilkite srutas ant manęs – koks aš kvailas, kokia kvaila mano pavardė, koks aš storas (tarp kitko, greitai jau būsiu kūdas nes aktyviai metu svorį), bandykite rankioti straipsnius iš delfių, kaip aš šaipiausi iš tremtinių ir neigiau trėmimus į Sibirą, nors nei vienas kvailys nepasistengia susirasti pilnos mano citatos, kurioje neneigiau trėmimų.

Ištrauka iš bylos, dėl ko buvau teisiamas:

“Kodėl nesmerkiami vokiečiai, kurie šimtus metų lietuvių, žemaičių tautas naikino? O tai, kad rusai po Antro pasaulinio karo Vakarų propagandos apšvitintus vežė į gryną orą “prasivėdinti”, paverčiama kaip baisiausias dalykas. Taip, tai tremtis, buvo ištremta ir daug nekaltų žmonių, kuriuos skundė jų kaimynai ir „draugai“. Gal prablaivėkime ir nustokime sirgti?”

Radote neigimą apie trėmimus? Ne, o teismas rado. Ką dar rasite? Nieko, nes jūs bijote pažiūrėti į save, bijote pripažinti, kad parduodate Lietuvą už nieką.

Dar kartą sakau – pažiūrėkite į savo sąžinę!

Vaidas Žemaitis Lekstutis (VSD sekimo ataskaitose minimas slapyvardžiu Vikingas)