Vaidas Žemaitis. Apgautųjų suaktyvėjimo metas

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/vaid... 2023-12-15 01:00:00, skaitė 553, komentavo 1

Vaidas Žemaitis. Apgautųjų suaktyvėjimo metas

Ukrainai netekus pagrindinio karo rėmėjo JAV ir žiniasklaidoje pasirodžius pranešimams, kad Ukraina pralaimi, suaktyvėjo apgautieji. Taip juos vadinu, nes tai tiesiog suklaidinti ir politikų bei žiniasklaidos apgauti žmonės.

Suaktyvėję apgautieji pyksta ne ant tų, kurie juos išdavė ir apgavo, bet ant tų, kurie kartojo, kad karas yra blogai, ragino rasti taikių būdų stabdyti karinį konfliktą, nepalaikė nei vienos pusės, bet kartojo, kad prieš branduolinę valstybę vienai Ukrainai laimėti tiesiog nėra šansų. Žiniasklaidos pritikinti žmonės, kad Ukraina laimės, šiandien yra giliame nusivylime. Agresyvūs tikintieji pradėjo reikštis socialiniuose tinkluose ir valstybinio LRT transliuotojo tiesioginėse laidose, viešai ragindami vieni kitus žudyti.

Delfio komentatoriai jau pritikinti, kad “rusas Ukrainoje nesustos” ir jau reikia ruoštis karui Lietuvoje, tačiau prieš tai reikia išžudyti čia esančius vatnikus. Lietuviai su žiniasklaidos “pagalba” jau nuteikinėjami vieni prieš kitus ir raginami vieni kitus žudyti. Apie tai ir dar daugiau – vaizdo įraše.