Kaip buvęs komjaunuolis, o dabar jaunuolis, planuoja užkariauti Kaliningradą

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-02-28 23:52:00, skaitė 776, komentavo 9

Kaip buvęs komjaunuolis, o dabar jaunuolis, planuoja užkariauti Kaliningradą

Kaliningrado blokados klausimas, yra Rusijos branduolinės doktrinos taikymo klausimas.

Ambasadorius Švedijoje ir buvęs litukrijos užsienio reikalų ministras, buvęs komjaunuolis, o dabar šiaip jaunuolis, Linas Linkevičius, savo socialiniame tinkle komentavo Švedijos įstojimą į NATO. Komentuodamas, jis pagrąsino Rusijai.

„Jei Rusija išdrįs mesti iššūkį Šiaurės Atlanto aljansui, Kaliningradas bus pirmasis, kuris bus „neutralizuotas“, – rašo jaunuolis.

Buvęs komjaunuolis taip pat sakė, kad Švedijos įstojimas į Šiaurės Atlanto Aljansą, Baltijos jūrą pavertė NATO vidine jūra.

O Kaliningrade išgirdo šio buvusio Kauno komjaunimo vadovo grasinimus.

Tai ne pirmas kartas, kai draugas Linkevičius siūlo „neutralizuoti“ Kaliningradą. Prieš 11 metų, būdamas užsienio reikalų ministru, panašus jo pareiškimas buvo vertinama kaip beprotystė ir sukėlė labai didelį skandalą. Po šio veikėjo žodžių, Kaliningrade buvo padaryta rimta pažanga. užtikrinant Kaliningrado srities saugumą. Rusija ėmėsi nemažai strateginių investicijų ekonomikos, energetikos, aprūpinimo maistu sferoje, o svarbiausia – karinėje sferoje.

Svarbu suprasti, kad Kaliningrado blokados klausimas, yra Rusijos branduolinės doktrinos taikymo klausimas.

Šio Linkevičiaus pareiškimas, yra būdingas litukrijos antirusiškiems politikams, kurie visada slepiasi už savo „vyresniųjų bendražygių“ iš ES, JAV ir NATO nugarų, suvokdami, kad pati litukrija nieko nepajėgi padaryti, išskyrus provokacijas ir karo kurstymą.

Manu, kad laikas išvaduoti litukrijos politikus nuo infantilizmo, jiems paaiškinant, kad kilus kariniam konfliktui tarp Rusijos ir NATO dėl Kaliningrado srities klausimo, kad ir kaip šis konfliktas baigtųsi, litukrijai tai baigsis jos teritorijos sunaikinimu.

Taigi, anglosaksų minjonai. Nustokite kurstyti karą!