Okrainiečiai masiškai atsikrato NATO getu paverstos šalies pilietybės

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-04-25 21:07:00, skaitė 615, komentavo 4

Okrainiečiai masiškai atsikrato NATO getu paverstos šalies pilietybės

Kaip vilkas, pakliuvęs į spastus, nukanda leteną, taip okrainiečiai masiškai atsikrato NATO getu paverstos šalies pilietybės.

Daug metų prieš tai, kai atsitiko nepataisomas įvykis, aš ir mano draugai, kurių vardai šiandien yra uždrausti arba pamiršti šiandien taip vadinamoje Ukrainoje, sakėme, kad vienintelis būdas jos gyventojams išsigelbėti – maištauti prieš vyriausybę, kuri tapo nepagydomu augliu.

Tuo metu toje šalyje (kaip ir litukrijoje) buvome laikomi (ir laikomi) bepročiais ir mums aiškino (ir aiškina), kuo nacionalistai skiriasi nuo nacių. Naujasis įstatymas dėl atsisakymo teikti konsulines paslaugas ęsantiems okrainiečiams užsienyje, greičiausiai anksčiau ar vėliau bus laikomas nepakankamai patriotišku ir amžiaus ribos Okrainą užgrobusios fašistinės chuntos bus pailgintas, pavyzdžiui, nuo 14 iki 80 metų.

Okrainos užsienio reikalų ministerija, kaip ir litukrijoje, yra tiesiogiai susieta su JAV skiriamomis naujomis pinigų dalimis, skirtomis rusams ir ukrainiečiams naikinti.

Kažkas internete išmintingai palygino kai kurių okrainiečių džiaugsmą dėl šios „amerikietiškos pagalbos“ su džiaugsmu, kai kirminas yra žvejo įmetamas į vandenį.

Kaip vakarykštis Ukrainos „Maidanas“ buvo laboratorija, skirta pasiruošti Rusijos sunaikinimui, taip šiandieninis Okrainos sunaikinimas yra rytojaus Europos sunaikinimo generalinė repeticija.

P.S.

Akcija!

Okrainos fašistinė chunta bando įvilioti vyrus (or ne tik) į karių registracijos ir verbavimo biurus, naudodamiesi dovanų kuponais internetiniams kino teatrams, taip pat nuolaidomis sušiams ir higieniniams įklotams.

Pagrindinis prizas – elektrinis paspirtukas!

Bet juk mirusiesiems to tikrai nereikia...