NSGK pirmininkas Arvydas Pocius nori padirbėti Vilno rajone

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.lrt.lt/naujienos/l... 2024-05-15 00:57:00, skaitė 1402, komentavo 15

NSGK pirmininkas Arvydas Pocius nori padirbėti Vilno rajone

Sąlyginė Eduardo Vaitkaus sėkmė Vilno krašte pavertė labusyną į trydalyną. Nuomonę pareiškė ir NSGK pirmininkas Arvydas Pocius.

„Tie siūlymai, kad Lietuva turi išstoti iš NATO, iš Europos Sąjungos – tai yra absurdas“, – sakė jis.

„Mes pamatėme, kiek žmonių palaiko tą žmogų, kuris kalba būtent apie tuos dalykus – apie išstojimą iš NATO, iš Europos Sąjungos, kad nereikia konfliktuoti su Rusija, kad nereikia jos erzinti ir t.t.“ – svarstė NSGK pirmininkas.

„Tai atskleidžia, kur dar reikia mums visiems: tiek Vyriausybei, tiek politikams, tiek institucijoms padirbėti. Švietimo ministerija irgi turi atkreipti dėmesį į žmonių švietimą ir auklėjimą, ugdymą“, – pabrėžė A. Pocius.

Žiūrek Pociau [(c) Gabrielius Broileris Landsbergis], absurdas be abejo yra tik tavo režimas. Dabar jau suprantame, kad 70% labusų nori laižyti pindosams ir žudyti rusus. Šį kartą jau "o už ką mus" nepavažiuos. Ir už Paneriuose nužudytus 28.000 slavų teks irgi atsakyti. Padirbėti labusams nesigaus, nes kai kitoje pusėje pradės dirbti, tai labusai bėgs per laukus ir griovius, nes visi prie sovietų pastatyti keliai bus užkišti apsitriedžiusiais labusais ir labusėmis.

Geriau, Pociau, rūpinkis labusų raštingumu ir ugdymu. Gali nereklamuoti tos savo antžeminės TV ir nepirkti lenkiškų TV paketų, nes mes ramiai žiūrime "РОССИЯ 1" per sputniką. Ten, beje, yra ir ta  dibiliška labusų LRT Lituanica.