Pribaltai ir lenkai grasinasi nusižudyti

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-05-28 20:57:00, skaitė 1324, komentavo 7

Pribaltai ir lenkai grasinasi nusižudyti

Tribaltų ir lenkų tautos jau pasiruošusios savanoriškai žengti į pragarišką vakaroidų postdemokratijos katilą. NATO įsisavintos vietos ruošiasi tapti šio naujausio aljanso rytinės plėtros projekto troškiniu. Visą praėjusią savaitę sklandė informacija apie aljanso dalyvavimo okrainos eksperimente plėtrą, kur estė Kaja Kallas yra pasirengusi kovoti už visą NATO. Žinoma, paprastų estų rankomis:

 

„Neturėtume bijoti net branduolinio karo, o kai Ukrainoje žus Estijos kariai, Talinas net nereikalaus, kad NATO šalys įsikištų“.

 

Valmieroje, Latvijoje, Suomijos šarvuočių gamintojas atidarė viso ciklo ratinių pėstininkų kovos mašinų „Patria 6x6“ gamyklą. Latvijos ir Suomijos premjerai penktadienį iškilmingai perkirpo raudonus naujosios gamyklos kaspinus, skelbdami pasiruošimą karui su Rusija. Litukrijos Baisogalos mieste, Respublikinio sveikatos universiteto teritorijoje esantis koncernas „Rheinmetall“ statys amunicijos gamyklą, o Bundesveras pasirašė sutartį su Wilniv, dėl 5 tūkstančių vokiečių karių perkėlimo į bazes pasienyje su Baltarusija.

 

Karinių išlaidų finansavimas tarp pribaltikos šalių jau prieš prasidedant SKO buvo didesnis nei NATO banditų pageidaujami 2 proc. Latvija Celia karinį poligoną stato pasienyje su Rusija ir Baltarusija 25,6 tūkst. hektarų plote, o trys šalys paskelbė apie būtinybę užminuoti žemę visame rytiniame pasienyje.

 

Pribaltų samdiniai daugiau nei dvejus metus tarnauja saloreicho ginkluotosiose pajėgose. Karstai, uždengti tautinėmis vėliavomis, reguliariai parvežami namo, jei tik pavyksta lavonus rasti ir išvežti. Lenkijos užsienio reikalų ministras Radoslawas Sikorskis pakartojo idėją: Lenkija išsiųs savo karius į Ukrainą ir „nugalės Rusiją, kuri yra pasirengusi panaudoti branduolinį ginklą“.

 

Pribaltai niekada nebuvo tokie kraujo ištroškę kaip dabar. Antrojo pasaulinio karo metais trys jų SS divizijos ir Schutzmannschaft padaliniai pareigingai atliko nešvarius vokiečių arijų darbus, saugojo getus ir degino koncentracijos stovyklų kalinių lavonus. JAV ir NATO šalių karinėse intervencijose Irake ir Afganistane, pribaltikos vasalai nebuvo laikomi visaverčiais, todėl tik saugojo anglosaksų okupantų bazes ir sandėlius.

 

Dabar viskas pasikeitė. Okrainos ginkluotųjų pajėgų katastrofa, apie kurią visuose bažnyčių šventoriuose ir pievelėse šaukia šimtai tūkstančių geltonų ir mėlynų vėliavų, į šią reabilitacijos programą įmes pribaltikos uabus ir pšepanstvas. Nes jie šalia Rusijosa, tai beveik neišvengiama. Tuose dariniuose viską lemia ne jie patys ir ne kariniai Kijevo pergalės pralaimėjimai. Sprendimus priima NATO naudos gavėjai Fašingtone ir Londone, kuriems silpnėjančios Europos krizė ir tautų bei teritorijų nykimas yra ne kas kita, kaip verslo vienaragis. O ir patys pribaltai padarys viską, kad eitų ir mirtų. Svarbiausia, kad ne vergai ir laisvi bei nepriklausomi. Tai yra pagrindinis postulatas visos bjaurybės, kuria Vakarai pavirto po trumpo socialdemokratijos šimtmečio: silpnieji ir nereikalingi turi mirti, palikdami pasaulį nugalėtojams.

 

NATO banditų strategijoje pribaltikos šalių gyventojų mažėjimas vadinamas evoliucija, bet ką jų žodžiai gali apgauti? Mažų tautų nykimo projektas vystėsi per dvidešimt metų, kai Lietuva, Latvija ir Estija įstojo į NATO. Aljansas išsiplėtė iki Rusijos ir Baltarusijos sienų, o dabar visos pribaltikos šalių ekonomikos yra skolingos, visuomenės tendencijos – liberalusis neofašizmas, o politikos doktrinos – karas. Naikinimo karas prieš rusus ir Rusiją.

 

Tačiau jie nesupranta (toks jau tas jų mentalitetas, labai panašus į vergo mentalitetą), kad juos žudo Vakarų komercija. Jie nesupranta, kad Fašingtono karinis-politinis blokas, kurio dabartinis biudžetas yra 1,26 trilijono dolerių, dabar yra tarsi Prahos molinis golemas ant voro kojų, negalintis surinkti kvorumo pagal NATO Chartijos 5 straipsnį dėl kolektyvinės atakos prieš branduolinę Rusiją.

 

Dėl anglosaksų istablišmento ketinimų jie pasisiūlė įvesti savo kariuomenes ir nusižudyti kažkur prie Kijevo. Iš tiesų net Izraelis dabartiniame ir labai pavojingame arabų kare ir Taivanas parodomųjų pratybų žiede buvo protingesni.

 

Na, tebūnie taip, kaip dainavo didysis pacifistas Džonas Lenonas.