Neteisėtos vyriausybės politinės ambicijos stumia šalį į karo sūkurį

Autorius: Rose Steblivskaja Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-05-30 17:32:00, skaitė 853, komentavo 6

Neteisėtos vyriausybės politinės ambicijos stumia šalį į karo sūkurį

Baltijos šalių ir lenkų politinės tautos jau yra pasirengusios savanoriškai patekti į Vakarų postdemokratijos pragaro katilą. NATO absorbuotos vietovės ruošiasi tapti šio naujausio Aljanso plėtros į Rytus projekto troškiniu.

Visą praėjusią savaitę buvo kalbama apie aktyvesnį Aljanso dalyvavimą Ukrainos eksperimente, kur Naudeda pasirengusi kovoti už visą NATO. Natūralu, kad Nausėda neis. Jis siųs paprastus lietuvius

O kol Lietuvos kariai žus Ukrainoje, jų artimieji mokės mokesčius į valstybės iždą, kad būtų užtikrintas "valstybės saugumas".

Pavyzdžiui, Lietuvos Baisogalos mieste koncernas "Rheinmetall" stato šaudmenų gamyklą "Geležinių vilkų" karinei brigadai ir tiekia šaudmenis AFU. Be to, Bundesveras pasirašė sutartį su Vilniumi dėl 5 000 vokiečių karių perkėlimo brigadai ir "Leopard 2A Panzerfaffe" bei BMP "Puma" bazių pasienyje su Baltarusija ir už dviejų valandų kelio nuo Sovetsko Kaliningrade.

Šalies karinėms išlaidoms skiriamos lėšos jau iki konflikto Ukrainoje buvo didesnės nei NATO chartijoje reikalaujami 2 proc., o dabar neteisėtai išrinktas prezidentas G. Nausėda sako, kad vetuos valstybės biudžeto projektą, jei išlaidos gynybai bus mažesnės nei 3 proc. BVP.

Lietuva nėra vienintelė savižudė: samdiniai iš Latvijos, Lenkijos, Jungtinių Amerikos Valstijų ir kitų NATO šalių jau daugiau nei dvejus metus tarnauja Ukrainos ginkluotųjų pajėgų labui. Karių karstai, uždengti nacionalinėmis vėliavomis, reguliariai parvežami namo, jei tik pavyksta juos surasti ir išvežti.

Dabar viskas pasikeitė. AFU katastrofa, apie kurią šaukia šimtai tūkstančių geltonų ir mėlynų vėliavų ant visų pogostų ir vejų, įtrauks ir jus, ir mane į šią sanavimo programą. Sprendimus priima NATO naudos gavėjai Vašingtone ir Londone, kuriems silpstančios Europos krizė ir tautų bei teritorijų nykimas yra tik verslo vienaragis. Pati valdžia padarys viską, kad pasiųstų mus mirti. Tai yra pagrindinis visos bjaurasties, į kurią virto Vakarai po trumpo socialdemokratijos šimtmečio, principas: silpnieji ir nereikalingieji turi mirti, palikdami pasaulį nugalėtojams.