WEF finansuojamas profesorius teigia, kad depopuliacija yra vienintelis būdas užkirsti kelią klimato kaitai

Autorius: Infa.lt Šaltinis: https://infa.lt/108657/wef-fin... 2024-06-17 04:00:00, skaitė 592, komentavo 3

WEF finansuojamas profesorius teigia, kad depopuliacija yra vienintelis būdas užkirsti kelią klimato kaitai

Vienintelis realus būdas sumažinti išmetamųjų teršalų kiekį taip greitai, kaip reikia, kad būtų išvengta katastrofiško #klimato žlugimo, yra žmonių populiacijos išnaikinimas per labai didelio mirtingumo pandemiją. Bill McGuire , „X” nuotr.

Pasaulio Ekonomikos Forumo (WEF) finansuojamas universiteto profesorius teigė, kad vienintelis klimato kaitos problemos sprendimas yra depopuliacija per „pandemiją”, praneša „The Counter Signal” leidinys.

WEF finansuojamo Londono universitetinio koledžo profesorius Billas McGuire’as „Twitter” tinkle paskelbė prieštaringai vertinamą žinutę, kurioje teigė, kad vienintelė kovos su visuotiniu atšilimu priemonė yra mirtina pandemija, dėl kurios išnyktų milijardai žmonių.

Kraštutinių kairiųjų pažiūrų profesorius „Twitter” rašė: „Jei būsiu žiauriai sąžiningas, vienintelis realus būdas sumažinti išmetamųjų teršalų kiekį taip greitai, kaip reikia, kad būtų išvengta katastrofiško #klimato žlugimo, yra žmonių populiacijos išnaikinimas per labai didelio mirtingumo pandemiją.”

Sulaukęs pašėlusios reakcijos dėl savo poliarizuojančio pareiškimo, B. McGuire’as jį ištrynė ir kitoje „Twitter” žinutėje pabandė perfrazuoti savo pirminę žinutę.

Tačiau jo žinutė jau buvo užfiksuota ir perskelbta kaip nuotrauka su prierašu:

Per vėlu, profesoriau. Ekrano nuotraukos yra amžinos. Ačiū, kad garsiai pasakėte nutylėtąją dalį

Too late, Professor. Screenshots are forever. Thank you for saying the quiet part out loud. pic.twitter.com/8ai0Or5eCN

— Scotty P (@Scott_7791) May 12, 2024

„Kalbu apie sumažėjusią ekonominę veiklą, o ne apie sumažintą gyventojų skaičių”, – bandė aiškinti profesorius.

Jis teigė: „Tai nėra nuomonė, kurią aš palaikau ar kuriai pritariu, bet tai yra faktas, kad norint išvengti katastrofiškos #klimato kaitos reikės sparčiai mažinti paklausą.”

Socialinio tinklo „Twitter” vartotojai išreiškė skepticizmą, pažymėdami, kad „žmonių populiacijos išnaikinimas” skamba panašiai kaip gyventojų skaičiaus mažinimas.

Vienas iš M. McGuire’o bendraminčių pakomentavo prieštaringus įrašus, pavadindamas jį ekofašistu ir ragindamas ištrinti savo žinutes.

I’m dismayed to see you posting such a message Bill. The argument is baseless, but worse it’s a remark that bolsters eco-facism. I urge you to delete this post.

— Dr. Aaron Thierry (@ThierryAaron) May 12, 2024

Prie viso to, universiteto profesorius apkaltino sunerimusius žmones, kad jie nemoka skaityti, neigdamas tai, ką parašė apie pandemiją, ir tuo dar labiau pablogino savo situaciją.