Socializmas arba barbarizmas. Fašizmas arba humanizmas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-06-17 22:13:00, skaitė 770, komentavo 5

Socializmas arba barbarizmas. Fašizmas arba humanizmas

Nepaprastas susitikimas Šveicarijoje artėja prie galutinės NATO parengtos deklaracijos. Tai, kad vakaroidinėje žiniasklaidoje šis renginys vadinamas „taikos konferencija“, geriau nei bet kuris Kremliaus propagandistas paaiškina organizatorių esmę ir tikruosius tikslus.

Visų šių žaidėjų pastaraisiais metais taip pasiaukojamai žaidžiamų politinių žaidimų neatsakingumas ir arogancija įstūmė juos į visiškai beviltišką kampą, iš kurio bet koks sprendimas atrodo vis blogiau. Okraina, atkakliai atstumta iš NATO, ilgą laiką buvo organizacijos dalis, naudojama kaip jos įrankis ir pigiems žiniasklaidos efektams. Nežinau, kas dar gali to nematyti. Nebent, tik liukrijos banduomenės masė...

Alpių vejos viršūnių susitikimas yra dar viena dūmų uždanga, slepianti vakaroidų bejėgiškumą pačios sukeltos krizės akivaizdoje. Laimei, smulkmeniškų savanaudiškų rinkimų, kredito ir žiniasklaidos interesų draskomos skirtingos tos pačios partijos pusės nebepajėgia dėl nieko susitarti, net jei ir yra akivaizdus bendras tikslas. Štai kur šiandien yra didžiulė galimybė kitiems.

Neseniai buvusi mirtino snarglio pandemija jau parodė visą „civilizuoto pasaulio“ gebėjimą vienytis, kai kiekviena turtinga šalis užsitraukė antklodę ant savęs. Tas pats vyksta ir su karu.

Kaip beždžionė, ranka gniauždama saują žemės riešutų skylėje, negalinti atplėšti kumščio ir ištraukti rankos... beždžionė, rėkianti iš siaubo matant jį supančius medžiotojus, tačiau dėl savo prigimties negali. išsivaduoti iš savo godumo ir pabėgti – taigi dabartinė neoliberali Europos valdžia nesugeba atitraukti nuo savanaudiškų trumpalaikių interesų ir veikti savo gyventojų labui.

Rezultatas gali ir turėtų būti visų euroreicho kolonijų žlugimas. Po to neišvengiamai įvyks kritimas į praeitį arba šuolis per bedugnę į ateitį.

Socializmas arba barbarizmas. Fašizmas arba humanizmas.

Okrainos tragedija yra įžanga į kitą pasaulį, kuris priklausys nuo daugelio veiksnių ir nuo ko kito, bet ne nuo šiandieninių susibūrimų ir deklaracijų Šveicarijos Bürgenstock mieste.

Senio bidono psichinė ir fizinė būsena yra gera metafora to, ką pasauliui siūlo jo imperija su savo vasalais.