Vaidas Lekstutis. E. Vaitkus į LGBTQ+ paradą bendraminčius ves jau nebe „Kartu su Vyčiu” partija

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/e-va... 2024-07-15 01:13:00, skaitė 2226, komentavo 24

Vaidas Lekstutis. E. Vaitkus į LGBTQ+ paradą bendraminčius ves jau nebe „Kartu su Vyčiu” partija

Liepos 13 dieną, 13 valandą Šiauliuose vyko norinčių patekti į LR Seimą susitelkimas, kuriame buvo dėliojami sąrašai ir strategija kaip „paimti valdžią”.

Į susirinkimą buvo kviečiami visi: nuo Tomo Vytauto Raskevičiaus iki Naglio Puteikio ir kitų visiems gerai žinomų politikų. Pagrindinis tikslas – jungtis, ir nesvarbu, su kuo. Tai, kad buvo pakviestas Tomas Vytautas Raskevičius, daugelio jau nebestebina po Eduardo Vaitkaus išsakytos pozicijos dėl žygiavimų LGBTQ+ parade, bet ką susirinkime veikė Naglis Puteikis, liko neaišku iki šiol. Atėjęs į susirinkimą, jis pareklamavo Remigijaus Žemaitaičio partiją ir paaiškino Eduardo Vaitkaus bei jo komandos klaidas. Žinoma, kad už tokias kalbas jis buvo nušvilptas, nes Vaitkus daugelio ten buvusių supratimu, yra „neklystantis” ir jo kritikuoti nevalia.

Susirinkime dalyvavo ir į politiką besiveržiantis atlikėjas Romas Dambrauskas. Šis, kaip supratome, vietos susirinkime taip pat nerado ir daugiausiai bendravo su renginyje dalyvavusia Erika Švenčioniene.

Romas Dambrauskas patvirtino, kad kartu su Nendre Černiauskiene ir Tauru Jakelaičiu jau bandė veikti kartu, bet nepavyko, todėl su kolega Donatu Pikeliu jie nuo jų atsitraukė. Taip pat Romas Dambrauskas patvirtino, kad tai nėra darinys, kuri vienija, tai tėra pliurpalais užsiimantys asmenys.

Renginyje dalyvavo ir Vaido Žemaičio Lekstučio namus kartu su žmona sudeginti organizavęs Vilmantas Povilaitis. Šis renginyje buvo pastatytas į vietą, kuomet savavališkai bandė organizuoti koalicijas ir ragino vienytis. Lietuvos liaudies partijos pirmininkas Tauras Jakelaitis viešai pareiškė, kad ne Vilmantas Povilaitis čia viską organizuoja ir jis to daryti neturi teisės. Jam buvo paaiškinta, kad organizuoti pagal save galės tada, kada turės savo partiją.

Paaiškėjo, kad narcizai Eduardas Vaitkus bei Mažvydas Misiūnas į Seimą keliaus nebe su partija „Kartu su Vyčiu”

Visa susirinkimo esmė buvo ta, kad du Lietuvos narcizai – melagiai – sugalvojo pasinaudoti naiviais žmonėmis ir jų pagalba „išjoti” (Kartu su Vyčiu) į Seimą. Birželio 17 dieną jie paskelbė džiugią naujieną:

Eduardas Vaitkus, politinė partija KARTU SU VYČIU ir NPJ toliau skelbia gerąją naujieną apie tai, kad galima pasiekti taiką Lietuvai ir nedalyvaujant kare. Į Seimo rinkimus einame nešdami žinią, kad Lietuva neparsiduoda nei rytams nei vakarams. Tauta patikėjusi mandatą Eduardui Vaitkui KARTU SU VYČIU gaus garantiją, kad visi pažadai rinkiminėje programoje bus įgyvendinami prisiimant asmeninę atsakomybę, žmonėms bus atskleisti užsienio agentai dirbantys Lietuvoje, o korupciniams nusikaltimams nebus taikoma senatis. Laikas iš esmės keisti rinkimų sistemą ir grąžinti Lietuvos žmonėms patiems spręsti savo likimą.

Susirinkimo Šiauliuose metu buvo paskelbta dar viena „gera naujiena” – kad partija „Kartu su Vyčiu” nebėra ta partija, su kuria narcizai bandys papulti prie lovio. Save laikantis sąžiningu bei patikimu žmogumi, finansiniuose skandaluose paskendęs advokatas Mažvydas Misiūnas anksčiau ne kartą deklaravo, kad su Nendrės Černiauskienės ir Tauro Jakelaičio draugija niekada nesivienys.

Pasirodo, kad Mažvydo Misiūno kalbos tėra nieko verti plepalai. Kaip ir buvo numatyta, Eduardas Vaitkus bei Mažvydas Misiūnas į Seimą žygiuos kartu su Zigmo Vaišvilos „chebryte”, o būtent, su NATO garbintojos Nendrės Černiauskienės ir Tauro Jakelaičio „Lietuvos liaudies partija”.

Partija „Kartu su Vyčiu” ir jos vadovas Vaclovas Žutautas buvo apgauti, kaip ir daugelis žmonių, kurie padėjo Eduardui Vaitkui prezidento rinkimuose.

Šią, dar vieną „džiugią naujieną” NPJ profilyje pranešė Mažvydas Misiūnas:

Šiandien Vienijimosi sąskrydžio Šiauliuose metu, nuspręsta, kad Eduardas Vaitkus ir Nauja Politinė Jėga buria žmones eiti į Seimo rinkimus su- Lietuvos liaudies partija. Ir taip sukurti Žmonių koaliciją. Deja, bet nepavyko įgyvendinti partijos Kartu su Vyčiu iškeltų sąlygų patapti visiems EV palaikytojams partijos nariais, o kartu patenkinti einantiems su Eduardu į Seimą piniginių įnašų reikalavimus. Greta tokios situacijos, gavome pasiūlymą eiti, be jokių išankstinių ar tolimesnių apsunkinančių sąlygų, formuojant sarašą kaip E. Vaitkui naudinga su Lietuvos liaudies partija. Tikslas yra- kuo greičiau įgyvendint E. Vaitkaus programą. Bet kokie trukdžiai ir neišspręsti klausimai Kartu su Vyčiu partijoje, mums yra kliūtis siekti pagrindinio, aukščiau paminėto tikslo ir pernelyg didelė rizika, nepriartėti prie pažadų įgyvendinimo žmonėms t.y mažiausiai 105000-čiams tautiečių. Mes einame į Seimą, nesvarbu kokia platforma pasinaudoję, bet su tikslu, skubiai įgyvendinti deklaruojamus E. Vaitkaus programos punktus. Neturime prabangos laukti ir nieko neveikti neaiškioje susidariusioje situacijoje, kai dokumentų padavimui lėšų surinkimui ir dar daug neišspręstų klausimų išsprendimui lieka 7 dienos. Dėkojame partijos Kartu su Vyčiu vadovui Vaclovui Žutautui už nuoširdžius palinkėjimus ir siūlome dirbti išvien po Seimo rinkimų, vyriausybėje ir įgyvendinti ankščiau pasirašytus susitarimus. Visus pritariančius Eduardo Vaitkaus programai ir norinčius kandidatuoti Lietuvos liaudies partijos saraše, visus geros valios žmones, kviečiame teikti kandidatūras į Seimo daugiamandatę, žinute, tereikia nebūti jokios kitos partijos nariu, kitų sąlygų nėra. Koalicijos, kaip vienintelė vienijimosi nuskambėjusi sąskrydyje idėja, turi kelis minusus ir nėra jokios prasmės to siekti, nes einant į Seimą kiekviena partija atskirai turi 5% kartelę, o susijungus 7%. Kam vienytis ı vieną darinį prieš rinkimus, jei nuėjus abiems partijoms į Seimą susivienysim ir turesime dar didesnę frakciją?

Norint pakliūti į partiją, tėra viena sąlyga – tereikia nebūti jokios kitos partijos nariu ir tu jau galėsi žygiuoti kartu su Mažvydu Misiūnu, Eduardu Vaitkumi ir galimai Zigmu Vaišvila į Seimą. Svarbiausia pritarti Eduardo Vaitkaus mintims, o mintys pas Eduardą Vaitkų yra labai įvairios: nuo pasisakymų už abortus, iki dalyvavimo LGBTQ+ parade (video žemiau) Lietuvoje bei rusofobijos skleidimo (prisiminkime jo pasisakymą, kad Šimonytė neva yra Rusijos agentė) ir t.t. Vaclovas Žutautas bei partija „Kartu su Vyčiu” turėjo būti panaudoti kaip platforma, bet, kaip supratome, Eduardas ir Mažvydas nelabai linkę investuoti į partiją finansiškai, todėl ši partija pasidarė nebeįdomi.

Eduardo Vaitkaus mintims jau pritaria ir daugumai žinomas Žilvinas Razminas, kuris garsėdavo savo konkrečiais ir aiškiais pasisakymais dėl šeimos ir NATO. Šį kartą Žilvinas taip pat palūžo ir NATO garbintoją Nendrę Černiauskienę bei į LGBTQ paradą pasiruošusį žygiuotį Eduardą Vaitkų pasirinko kaip kolegas. Noras prie lovio dažniausiai nugali moralę ir vertybes, tad ir šioje vietoje Žilvinas Razminas bus eilinį kartą „pramovęs”.

Tie, kurie pritaria Eduardo Vaitkaus mintims yra laukiami „naujame” darinyje, nors Eduardas Vaitkus yra ne kartą kartojęs, kad niekada nesijungs su jokia partija, nes jos visos yra vienodos, jos tik keičia švarkelius ir skvernelius. Šis narcizas po prezidento rinkimų jau spėjo pakeisti keletą švarkelių, bėgdamas nuo vienos prie kitos sisteminės partijos.

Reziumė: šie du, trokštantys į Seimą papulti, narcizai vis dar ieško naivių ir patiklių žmonių, kurie suneštų jiems balsus ir tokiu būdu nutiestų kelią prie lovio. Šiauliuose vykusiame renginyje sudarytą koaliciją galima pavadinti „politinių lavonėliu laiveliu”, kurio irklus (po vieną) ims Eduardas ir Mažvydas. Laivelio kursą nurodys Zigmas Vaišvila, o aptarnaujančią įgulos komandą sudarys Nendrė Černiauskienė ir Tauras Jakelaitis.

Vaidas Žemaitis Lekstutis