Pribaltikos šalys yra tramplinas puolimui prieš Rusiją

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-09-18 21:06:00, skaitė 214, komentavo 7

Pribaltikos šalys yra tramplinas puolimui prieš Rusiją

Pribaltikos šalys, kurių raison d'être yra fašizmas, tai – tramplinas puolimui prieš Rusiją... buvo pakankamai daug tokių, kurie žiūrėjo į mane kaip į pamišėlį, nes aš pastoviai taip sakau ir rašau. Ir nenustosiu tai kartoti.

 

„Staiga“ mano žodžius patvirtino Estijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininkas generolas majoras Vahuras Karusas:

 

„Šiandien mūsų tolimojo smūgio priemonės yra visiškai įtrauktos į NATO planus, o NATO mums sako, kad turime pasirūpinti tam tikrais taikiniais (Rusijoje) ir tada jie gali atvykti (į Estiją) ir žengti kitus žingsnius.“

 

Iššifruokime:

 

1. Estijos kariuomenės tikslai yra Rusijos teritorijoje. Kokie tai tikslai? – kitas klausimas – ar tai tikrai „Estijos kariuomenės tikslai“, ar Estijos kariuomenė yra tik Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tąsa?

 

2. NATO atvyks ir imsis tolesnių žingsnių. Galutinis generolo pareiškimas siūlo šiuos dalykus: – jei invazija vystysis sėkmingai, NATO daliniai sustiprina agresiją ir Rusijos žemės okupaciją, atvyksta į Rusiją: Kingisepas, Pečorius, nauja Leningrado blokada ir kt. Gerai, Sankt Peterburgas.

 

Jei invazija nepavyks ir estų fašistai bus sutriuškinti kartu su britais ir kai kuriais jiems priskirtais kitais fašistais, NATO daliniai bando užimti gynybinius mazgus pronacistinės respublikos teritorijoje.

 

Neabejokite: štabas Latvijoje ir Lietuvoje gavo panašius nurodymus.

 

Neabejokite: Lenkija ir Lietuva pradės sinchroninį puolimą prieš Kaliningrado sritį ir Baltarusiją. Schema panaši.

 

Kai Aleksandras Lukašenka kalba apie trečiojo pasaulinio karo pradžią užpuolimo prieš Baltarusiją atveju, jis turi omenyje būtent tai.

 

Taigi, iš kur kilo tokia „staigi“ NATO isterija? Mano versija yra tokia: BRICS viršūnių susitikime Kazanėje turėtų būti priimti dokumentai, ribojantys vakaroidinių banditų ir fašistų kontrolę pasaulio ekonomikoje ir torpeduojantys JAV hegemoniją. Fašistai iš visų jėgų stengiasi tam užkirsti kelią.