VEIDRODŽIAI. BEVEIK UNIVERSALI ISTORIJA

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-10-16 16:51:00, skaitė 242, komentavo 1

VEIDRODŽIAI. BEVEIK UNIVERSALI ISTORIJA

Kuboje, pasak Kristupo Kolumbo, gyveno sirenos vyriškais veidais ir gaidžio plunksnomis.

Venesueloje, pasak vienuolio Pedro Simono, gyveno indėnai, kurių ausys buvo tokios didžiulės, kad traukėsi žeme.

Amazonės upėje, pasak Cristobal de Acuña, gyveno vietiniai gyventojai su atbulomis kojomis, kulnais į priekį ir pirštais atgal.

Pasak Pedro Martino de Anglerijos, kuris parašė pirmąją Amerikos istoriją, nors pats Amerikoje niekada nebuvo, Naujajame pasaulyje gyveno vyrai ir moterys su tokia ilga uodega, kad galėjo sėdėti tik ant kėdžių su specialiomis skylutėmis.

AMERIKIEČIAI

Oficiali istorija byloja, kad pirmasis žmogus, kuris iš vienos Panamos viršūnės pamatė abu vandenynus vienu metu, buvo Vasco Nunez de Balboa.

Ar tie, kurie ten gyveno, buvo akli? Kas davė pirmuosius vardus kukurūzams, bulvėms, pomidorams, šokoladui, kalnams ir Amerikos upėms? Hernanas Cortesas, Francisco Pizarro? Ar tie, kurie ten gyveno, buvo nebylūs?

Banditai iš Europos.

Dievas jiems sakė, kad Amerika yra pažadėtoji žemė. Ar tie, kurie ten gyveno, buvo kurtieji? Vėliau tų pačių piligrimų iš šiaurės anūkai pasisavino jų vardus ir visa kita. Dabar jie yra amerikiečiai. O mes – kitų Amerikos žemynų gyventojai – kas mes esame?

VEIDAI IR KAUKĖS

Kiekvieno kaimo puolimo išvakarėse, Prašymo paklusti akte, indėnams buvo paaiškinta, kad Dievas atėjo į pasaulį ir į jo vietą paskyrė šv. Petrą, o šventasis Petras savo vardu išsirinko Šventąjį Tėvą ir kad Šventasis Tėvas parodė gailestingumą Kastilijos karalienei, atiduodamas jai visą šią žemę, todėl jie privalo arba išvykti iš čia, arba sumokėti duoklę auksu, o jei atsisakys, jų lauks karas ir jie kartu su savo žmonomis ir vaikais bus paversti vergais.

Šis aktas buvo perskaitytas giliame miške, naktį, negyva ispanų kalba, be vertėjo, nedalyvaujant notarui ir visiškai nedalyvaujant indėnams.

BAKTERIOLOGINIO KARO IŠRADIMAS

Europos apkabinimas buvo lemtingas Amerikai. Devyni iš dešimties aborigenų mirė. Mažiausi kariai pasirodė patys negailestingiausi. Virusai ir bakterijos, kaip ir konkistadorai, atkeliavo iš kitų žemių, kitų vandenų ir kito oro...

Indėnai neturėjo jokios apsaugos nuo šios kariuomenės, kuri nepastebimai veržėsi į priekį. Daugybė Karibų salų gyventojų paliko šį pasaulį, net nepalikdami mums vardų. Infekcijos sunaikino daug daugiau žmonių nei vergija ir jos sukelta savižudybių epidemija. Raupai nužudė actekų karalių Cuitlahuacą ir inkų karalių Huayną Capacą, o Meksikos mieste paliko tiek aukų, kad jas reikėjo sukrauti ant namų viršaus, kad būtų galima kaip nors uždengti lavonų kalnus.

Pirmasis Masačusetso gubernatorius Johnas Winthropas sakė, kad raupus Dievas atsiuntė, kad padarytų vietos išrinktiesiems. Šiaurės kolonistai noriai padėjo Visagaliui, dovanodami drabužius, užkrėstus raupais indėnams:

„Norint atsikratyti šios bjaurios rasės“, – 1763 m. paaiškino vadas, seras Džofris Amherstas.

Praėjus beveik trims šimtmečiams po Kolumbo išsilaipinimo Amerikoje, kapitonas Jamesas Cookas perplaukė paslaptingas pietryčių jūras, iškėlė Didžiosios Britanijos vėliavą virš Australijos ir Naujosios Zelandijos ir atvėrė kelią daugelio Okeanijos salų užkariavimui.

Dėl baltos odos spalvos čiabuviai manė, kad jūreiviai yra mirusieji, grįžtantys į gyvųjų pasaulį. Ir, spręsdami iš savo veiksmų, nusprendė, kad grįžo atkeršyti. Istorija kartojosi. Kaip ir Amerikoje, atvykėliai užvaldė derlingus laukus, vandens šaltinius ir išvijo ten gyvenusius į dykumą. Kaip ir Amerikoje, jie buvo priversti dirbti atėjūnams, buvo uždrausta jų atmintis ir tradicijos. Kaip ir Amerikoje, krikščionių misionieriai daužė arba degino pagoniškus stabus iš akmens ir medžio. Kai kurie buvo stebuklingai išgelbėti ir, amputavus galūnes, buvo išsiųsti į Europą kaip pergalės kare prieš stabmeldystę įrodymas.

Dievas Rao, dabar eksponuojamas Luvre, nes atvyko į Paryžių su etikete ir užrašu: „nešvaros, ydų ir begėdiškos aistros stabas“.

Kaip ir Amerikoje, nedaugelis vietinių išgyveno. Tuos, kurie netapo kulkų ar bado aukomis, sunaikino nežinomos infekcijos, nuo kurių jie neturėjo jokios apsaugos.

Panašiais metodais buvo naikinami baltai ir mūsų broliai slavai, pasitelkiant išsigimusius karaliukus ir kunigaikščius... Ir viskas dėl vakaroidinio Lebensraum’o….