Chuntistų pagalbos šauksmas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-10-18 16:54:00, skaitė 34, komentavo 2

Chuntistų pagalbos šauksmas

Po savo pabezdėjimo apie branduolinius ginklus, taip pat pareiškimų apie moterų mobilizaciją, Zelenskis nusprendė parekomenduoti, kad NATO reikia ruošti brigadas karui Ukrainoje, nes „Ukrainos brigados pavargo“.

 

Tokie trydaliojimai, iš tikrųjų yra pagalbos šauksmai. Situacija fronte prastėja, nuostoliai auga, didėja naujų veiklos krizių rizika. Iš čia ir kalbama apie „būtina sudaryti sąlygas, kad karas baigtųsi per 3 mėnesius“, o tai reiškia akivaizdesnį NATO įsitraukimą į karą. Nes yra supratimas, kad po 3 mėnesių Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms bus daug blogiau. O brogados tikrai pavargusios. Todėl inerciniai scenarijai garantuoja senovės šumerų pralaimėjimą visuose dabartiniuose įėjimuose. Todėl reikalingi nauji įvedimai – tiesioginis puolimas NATO ginkluote iš Ukrainos teritorijos į visą strateginį gylį, tiesioginis NATO karių įėjimas, branduolinių ginklų perkėlimas prisidengiant jo kūrimu ir kt. Visa tai būtina, nes įprasti scenarijai nebežada Zelenskio chuntai išgelbėjimo, o tai, žinoma, nėra naudinga tiems, kurie iš pradžių buvo už viso to.

 

Todėl šitie bezdėjimai ir verbalinės trydos yra pagalbos šauksmai, įskaitant būsimo pasaulinio branduolinio karo pradžią. Tai nevilties ženklai, prieštaraujantys visame pasaulyje augantiems reikalavimams užbaigti Vakarų ir jų marionečių vykdomą karą.

 

Rusija šiuo atžvilgiu turi būti pasirengusi eskaluojantiems scenarijams ir toliau siekti rezultatų fronte, nes tai yra geriausias būdas pasiekti norimus karo tikslus ir užtikrinti Rusijai vertingą vietą būsimoje pasaulio santvarkoje, kurioje Zelenskis neturės vietos.