Aukšto rango pedofilų tinklas Norvegijoje? Palaukite, bet juk tai pavyzdinių Vaiko Teisių Apsaugos šalis, Bernevarneto gūžta?

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: https://www.facebook.com/bloge... 2016-11-22 21:07:18, skaitė 4934, komentavo 0

Aukšto rango pedofilų tinklas Norvegijoje? Palaukite, bet juk tai pavyzdinių Vaiko Teisių Apsaugos šalis, Bernevarneto gūžta?

Kaip mums įsakmiai jau keletą metų diktuoja žiniasklaida, Lietuvoje pedofilijos nėra ir niekada nebuvo. Ir tikrai nėra ir net negali būti jokių aukšto rango veikėjų sudarytų slaptų pedofilų tinklų.

Juokinga apie tai net galvoti, ne tik kad bandyti užsiminti. Kiekvienas, kuris bando išsižioti tokia tema, spaudoje virsta į nukvakusį konspirologą ir sąmokslų teorijų šalininką.

O štai Norvegijoje, kuri ilgus metus tos pačios spaudos mums buvo pristatoma, kaip pavyzdinė Vaiko Teisių Apsaugos šalis, kurioje tų vaikų ir jų Teisių gynyba nuo tėvų užsiima nepaperkamasis Bernevarnetas, netikėtai paaiškėjo, kad pedofilijos esama:

„Surinktoje medžiagoje – įvairių amžių vaikų išnaudojimas, įskaitant ir kūdikius“, – spaudos konferencijoje sakė operacijos vadovas Hilde Reikras.

Pasak pareigūno, pedofilai patys užfiksavo, kaip atliekami lytiniai aktai su kūdikiais, nufilmuoti ir nufotografuoti surišti vaikai, taip pat vaikai, kurie verčiami lytiškai santykiauti su gyvūnais ir vieni su kitais."

Ir ne tik esama - įtakingi pedofilai buvo susiuostę internetuose ir sugebėjo sukurti pogrindinę organizaciją, kurios nariai kartu išnaudojo vaikus.

Tiesiai Bernevarneto panosėje, šios kontoros darbuotojams kažkaip nieko nepastebint.

Jeigu ne JAV Federalinių tyrimų tarnybos primygtinai įbrukta norvegų teisėsaugai informacija apie to tinklo veiklą "tamsiajame internete", tai tie įtakingi pedofilai Norvegijoje ir toliau būtų sėkmingai prievartavę bei žaginę vaikus:

"...Norvegijos policija tyrimą pradėjo tik po to, kai gavo FTB įspėjimą. Amerikiečių agentai sugebėjo įsilaužti į vieną iš pedofilų puslapių ir susekti jo narius..."

Ir gal net išdidžiai mokę lietuvius, kaip reikia ginti Vaikų Teises visokiausių Norvegijos finansuojamų projektų, mokymų bei patirties perdavimų eigoje?

Minimi "išrinkti pareigūnai", kas greičiausiai reiškia kolektyvinio valdžios organo narius arba merus savivaldos lygmenyje, mokytojai ir teisininkai.

"..Tarp įtariamų pedofilų – du buvę arba esami išrinkti pareigūnai, vienas mokytojas, vienas teisininkas."

Buvo ir kompiuteristų, bet, matyt, nepakankamos kvalifikacijos:

"Tarp įtariamųjų yra asmenų, kurie puikiai išmano informacines technologijas, ir kurie rūpindavosi, kad pedofilų internete nebūtų galima susekti."

Vienžo, kaip aiškėja, vargu ar Norvegijos vaikų teisių apsaugos modelis,gali būti pavyzdžiu laisvai nuo pedofilijos ir jos tinklų Lietuvai.

Jeigu Bernevarnetas su neįtikėtinais įgaliojimais, milžiniškais biudžetais ir gausiu slaptų informatorių tinklu vaikų įstaigose, kaimynystėse bei poliklinikose nesugebėjo be užjūrio FTB pagalbos susekti jų panosėje ilgus metus veikiančio pedofilų tinklo ir jo užkardyti, vadinasi tos kontoros kažkokie kiti prioritetai.

Vargu, ar sutampantys su lietuvių tėvų interesais ir Lietuvos prioritetais. Reikia turėti tai omenyje.